Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару вперше показала своїх батьків – в Ботанічному саду з найріднішими

Акторка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару поділилася милою світлиною, де показала своїх батьків публіці. Найрідніші провели час разом в тиші та затишній атмосфері.

Не варто забувати про людей, які подарували вам найцінніше – життя. Ніколи не знаєш, що очікує на нас завтра, тому виділити вільну хвилину, обійняти, поцілувати, сказати “дякую” своїм батькам досить важливо.

Ірина Сопонару справжня зірка українського гумору. Її провідні ролі на сцені та серіалах завоювали прихильність українських глядачів. Яринка з культового ситкому “Одного разу під Полтавою” – уособлення сільської жінки, яка віддана дружина, мама та прекрасна господиня. Саме цей образ так пасує Ірині за її темпераментом та харизмою.

Ірина Сопонару розповіла, коли буде святкувати весілля
Гумористка Ірина Сопонару

Ірина Сопонару вперше показала своїх батьків

У своєму Instagram-блозі акторка поділилася теплою та затишною світлиною, як провела час з батьками. Продемонструвала, який вигляд мають її найрідніші. Сім’я прогулялася Ботанічним садом, аби замилуватися природою та красою нашої спадщини.

Такий спільно проведений час зблизив родину, адже Ірина багато працює, а тому змогу гуляти з батьками має не завжди. Вони усміхнені, яскраві та сонячні подарували настрій та позитивні емоції користувачам соціальної мережі.

“Один прекрасний день”, – підписала світлину Ірина.

Нагадаємо, що крім успішної кар’єри, змогла зустріти своє жіноче щастя в обліку британця, на ім’я Ріс у 2021 році. Обидвоє знайомі з батьками одне одного. Жінка мріє про весілля і вже готова до такого зваженого кроку, але пропозиції ще не дочекалася. З початку війни Ірина була вдячна коханому за підтримку, надійне плече та тил, який надав їй обранець.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?