Сергій Бабкін вперше розповів, чому повернувся в Україну без своєї родини: “Хочемо працювати”

Сергій Бабкін відомий український співак, композитор та лідер гурту "5'Nizza" зміг завоювати увагу українських слухачів своїми чарівними та душевними піснями, що чіпляють серце й душу.

Відомо, що рідне місто Бабкіна – Харків. Нині це місто герой, і саме там Сергій разом зі своєю родиною прожив все життя. Саме у чудовому місті Харкові артист почав співати й ставати популярним серед українських слухачів. Звісно, коли до чоловіка прийшла зіркова слава, він часто їздив у Київ, адже всі проєкти та шоу знімають саме в столиці. І таким чином Бабкін почав жити на 2 міста. Але його душа завжди жила і продовжує жити у Харкові.

Сергій Бабкін приїхав додому без родини
Сергій Бабкін приїхав додому без родини

Але у 2022 році, коли росія розпочала агресивну повномасштабну війну на нашій території, то багатьом родинам довелося залишити своє квітуче місто, будинок та поїхати у Європу заради безпеки. Звичайно причина у всіх одна, але загалом виїжджали ті родини, які мають дітей. Оскільки Сергій та Сніжана є багатодітними батьками, то вони звісно поїхали за кордон разом, аби їхні діти почувалися більш комфортно, а діти можуть бути спокійні лише тоді, коли мама й тато поряд.

Бабкіна багато часу засуджували за його вчинок, казали, що він просто вік від війни та від відповідальності, але в першу чергу чоловік думав про родину. І за це не можна засуджувати нікого. Бо всі ми різні, а тим паче різняться наші почуття та емоції.

Відомо, що родина Бабкіна живе у Німеччині, але вже не у повному складі, оскільки голова сім’ї Сергій повернувся до України. І не просто так, а з великою метою допомогти Україні боротися тут і зараз. Раніше чоловік співав за кордоном і таким чином збирав кошти на ЗСУ. А тепер Сергію надійшла пропозиція створювати благодійні проєкти, які дійсно мають силу та сенс.

Тож, тепер Сергій знову живе в рідній країні. І лише крізь рік війни він зміг потрапити до рідної квартири у Харкові. Звісно, це дуже моторошні відчуття, адже Харків – найперше місто, в яке влучили ракети 24 лютого 2022 року.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?