Катя Репяхова показала, як її чоловік Віктор Павлік разом з сином відкрив сезон їзди на велосипеді: ще може

Віктор Павлік – народний український артист, який за багато років на сцені може й досі підтримувати свою популярність. Але бурхлива у житі Павліка не лише кар'єра, а ще й особисте життя.

Відомо, що вже понад 5 років Віктор одружений на молодій блогерці Катерині Репяхової, з якою у них перша зустріч відбулася ще в той момент, коли Катя навчалась у школі. І саме в той момент дівчина зрозуміла, що Павлік буде її майбутнім чоловіком. Звісно, на той момент це була дитяча мрія, але ж вона збулась. Та поштовхом для цього став букет, який Репяхова подарувала Павліку на одному з концертів. І Віктор цей букет запам’ятав і вже в коридорі готелю запитав її чи не всі гроші світу вона витратила на нього.

Віктор Павлік
Віктор Павлік

Саме так почалась історія кохання артиста з молодою дівчиною. І на той момент Павлік ще був одружений. Через це Катерину дуже сильно хейтили,  адже всі думали, що саме через неї розпався шлюб Віктора. Та насправді ж Катя зовсім ніяк не вплинула на розлучення, оскільки у співака з екс-дружиною й до зустрічі з Катею були великі проблеми.

Та з Репяховою народний артист наче вдихнув свіже повітря, оскільки в неї грає енергія, вона не може всидіти на місці й постійно чимось зайнята. І це дуже сильно мотивує самого артиста. Також, у пари Каті й Віктора є син Михасик. Хлопець ще дуже маленький і завжди потребує уваги.

І батьки приділяють йому цю увагу здебільшого, звісно, Катя, але й Павлік знаходить час на виховання та розваги з сином. Так, наприклад, днями чоловік показав, як він катається з сином на велосипеді.

Павлік катається з сином на велосипеді
Павлік катається з сином на велосипеді

Михасик сидів позаду татка у спеціальному кріслі, й було видно, як хлопчику подобається розважатися з татом і навчатися новому. Та зараз вже буде багато можливостей кататися на велосипеді, адже весна нарешті прийшла.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.