Старша донька Олі Фреймут Злата Мітчелл зібралась їхати на літо у Київ: а маму з собою візьме?

Оля Фреймут відома українська телеведуча, яка підкорила серця мільйонів українців. І все це завдяки своїй харизмі та неймовірній манері спілкування з оточенням. Адже Оля вміє поставити себе вище за інших.

Фреймут пройшла досить важкий шлях до свого успіху, оскільки вона у молодості поїхала до Англії в пошуках гарного життя. Але там її історія життя склалась зовсім не так, як вона собі це уявляла. Дівчині довелося працювати офіціанткою, а не журналісткою, як вона мріяла. А також Оля по вуха закохалась у британця, з яким, у неї був довгий роман, а потім і спільна дитина. Тільки проблема в тому, що всю свою вагітність Фреймут була сама й після народження доньки Злати також.

Донька Олі Фреймут опановує нове хоббі
Донька Олі Фреймут

Саме через це Фреймут повернулась додому в Україну і вже тут змогла нарешті побудувати кар’єру телеведучої, і варто сказати, дуже успішну. Адже Ольга потрапила на Новий канал разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном. З шоу “Підйом” все й почалося. А далі до Фреймут прийшла справжня слава і вона стала головною ревізоркою України.

Варто сказати, що весь свій творчий шлях Оля намагалась поєднати з вихованням своєї єдиної на той момент доньки Злати. Звісно це важко, але й донька в Ольги виросла досить самостійною, і роботи завжди було багато.

Але Фреймут ще й дуже полюбляє повчати інших манерам, і тут вже Оля рамок не бачить, їй все одно кого і коли навчати манерам. Проте її дочка Злата не надто слідує настановам своєї зіркової мами, й саме за це часто на свою адресу чує критику. Та насправді ж донька живе в іншій країні, в Англії, і мати вплив на сучасних підлітків дуже важко, особливо на відстані.

Історія Злати
Історія Злати

І днями Злата на диво виклала зовсім не провокаційну історію, як завжди. А навпаки, дівчина поцікавилась, чи планує хтось влітку їхати в Київ. Але своїх планів вона не розсекретила. Можливо Мітчелл збирається приїхати на літо у столицю, аби побачити рідних, а можливо у дівчини геть інші плани.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?