З акторів до хліборобів: зірка Кварталу Юрій Ткач разом з дружиною та донькою професійно печуть хліб – оце так

Дружина гумориста, актора, зірки "Кварталу" Юрія Ткача Вікторія продемонструвала, як вони з сім'єю дружньо печуть хліб. Невже пора закінчувати творчу кар'єру та стати пекарями?

Ніколи не знаєш, що спіткає нас життя, тому необхідно з гідністю приймати всі виклики долі. Гумористу Юрію Ткачу пощастило, адже має прекрасну дружину та доньку, які завжди готові підтримати його в будь-які хвилини.

Юрій Ткач з дружиною та донькою

Юрій Ткач разом з дружиною та донькою професійно печуть хліб

Так, на власній сторінці в соціальній мережі Instagram Вікторія Ткач розповіла, як з чоловіком Юрієм, донькою Лізою побували на душевному, сімейному, благодійному заході, де випікали пухкенький хлібчик. Тепер цю команду можна назвати справжніми “професійними хліборобами”.

“Так, хотіла людоньки добрі, показати вам, який у мене новий костюм, але я вже вся в борошні, бо ми зараз на дуже прикольному благодійному заході й печемо хлібчик для наших хлопців і збираємо донати, аби цю допомогу передати прямо тут, прямо зараз цим хлопцям”, – розповіла Вікторія.

Вікторія Ткач розповіла, як вони печуть хліб

Після такого, сім’я Ткачів точно ніколи не залишиться без роботи, адже тепер навіть можна відкривати свою пекарню для випічки певних смаколиків з тіста.

Вікторія Ткач розповіла, як вони печуть хліб

Не нехтуйте можливістю своїми зусиллями наблизити нашу країну до перемоги, адже такі, здавалося б, прості речі, як готування на кухні, чи дрібні кошти кардинально змінюють ситуацію.

Нагадаємо, що свої стосунки пара офіційно узаконила у 2014-му, а разом загалом – 11 років. Цей показник доводить, що крізь роки можна зберегти вірність, кохання та блиск в очах від одного тільки перебування разом. Маленька донечка, яка так схожа на Ткача бере повний приклад зі своїх батьків, тому впевнені, що на неї чекає прекрасне майбутнє.

Юрій Ткач з дружиною та донькою

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.