В яких навчальних закладах вчаться діти Олі Полякової, Тараса Тополі, Тоні Матвієнко та інших зірок

Батьки завжди хочуть для своїх дітей найкращого майбутнього, саме тому обирають різні засоби аби зробити своїх нащадків щасливими та гідними людьми. Але для цього їм доводиться багато старатися.

Чомусь завжди вважалося, що навчання за кордоном є б більш престижним та більш інформаційним і корисним. Міжнародні дипломи й дійсно мають більш гарний вплив на майбутніх роботодавців. Але насправді й в Україні є гідні навчальні заклади. Так, у нас не така система, можливо вона здебільшого є застарілою, але не в усіх ВНЗ.

Зіркові батьки не виключення, й до того ж вони мають змогу навчати своїх дітей у найкращих та найдорожчих школах і університетах. І зараз ми про це розкажемо більш детально.

Оля Полякова

Доньки Олі Полякової Маша та Аліса нині вчаться в Англії. Річ в тому, що Марія вступила до найкращого університету в Британії й вчиться бути справжньою співачкою. А от Алісу зіркова мама відправила в Англію заради її ж безпеки.

Тоня Матвієнко

Оскільки через війну Тоня Матвієнко вирушила разом з донькою Ніною також до Англії, то й дівчинці довелося піти там до школи. І до того ж у липні, а не у вересні. Звичайно їй там не легко, але поки що Ніна буде вчитися там.

Григорій Решетник

А от діти незмінного ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка навчаються у столичній школі. Дмитро та Іван ходять в одну й ту саму школу, але в різні класи. Батьки прийняли рішення залишатися в Києві, тому дитинство малюків проходить під сиренами.

Тарас Тополя

9-річний Роман та 6-річний Марк пішли до американської школи й закинули українське навчання через різницю в часі, хлопцям важко навчатися не рідною мовою, проте вони намагаються.

Сергій Бабкін

Родина Сергія вирушила у Німеччину, й саме там навчаються їхні діти, 15-річний Артур і 11-річна Веселина навчатимуться у Школі Монтессорі – престижному й дорогому навчальному закладі. І на щастя, німецькі батьки оплатили навчання 30 українських дітей. Діти Бабкіних потрапили в це число.

 

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.