“З цим розкішним мужчинкою”: гумористка Ірина Сопонару розповіла, куди прибула, щоб провести час з коханим

Українська акторка, гумористка, зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару повідомила, що зараз знаходиться з коханим в іншому місті, щоб добряче відпочити на вихідних.

Ірина Сопонару з 2021 року повідомила пресі, що зустрічається з британцем, якого звуть Ріс. Стосунки набули серйозних обертів, адже обидвоє встигли познайомитися з батьками одне одного. Також акторка розповіла, що мріє про весілля і неодноразово прокручувала в голові, як все має бути. Проте чоловік поки не поспішає освідчуватися коханій.

Майбутні закохані познайомилися в Києві. Зараз її обранець активно вивчає українську мову, адже завжди хотів жити тут, власне тому, вони й зустрілися в столиці. Актриса додала, що змушувати свого хлопця одружуватися з нею не буде, адже вважає, що це має бути власне бажання чоловіка.

Ірина Сопонару та коханий Ріс

Ірина розсекретила, що Ріс багато працює дистанційно у компанії, яка займається виготовленням біологічних активних добавок, типу вітаміни для волосся, для шкіри тощо. Тому, пара щаслива, коли вдається знайти вільні дні для спільного проведеного часу.

Ірина Сопонару розповіла, куди прибула, щоб провести час з коханим

Так, акторка гумористичного жанру Ірина Сопонару справді щаслива, адже вона з Рісом прибула до Львова, аби нарешті відпочити, погуляти та повністю присвятити свій час одне одному. Романтика та хороший настрій, найближчими днями, впевнені, що забезпечені.

“Вгадайте, де ми з цим розкішним мужчинкою? Ми приїхали у Львів на вихідні й знаєте таке враження, що всі приїхали у Львів на вихідні. В потязі всі місця були зайняті. Прикольно, багато людей, погода тепла, так що сьогодні гуляємо Львовом”, – ділиться Ірина.

Ірина Сопонару розповіла, куди прибула, щоб провести час з коханим

Потрібно вміти давати собі відпочинок та розвантаження на нервову систему, адже втома та постійні стреси даються всім українцям взнаки.

Схожі статті

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?

37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.

Вже не той мільйонер: 22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда – красива пара

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка живе в США, тільки нещодавно розлучилася з молодим мільйонером, а вже освідчується у коханні новому красеню. Хто він?

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?