“Чим багаті, тим і раді”: Лілія Ребрик порається на городі й показує свої вирощені дари – хазяйновита дружина

Українська телеведуча, акторка Лілія Ребрик здивувала користувачів соціальної мережі вирощеними дарами власному на городі. Невже зірка без прим порається в землі?

Так, нерідко українські знаменитості дивують публіку своїми вчинками та зізнанням. Чи то тільки навмисне на камеру, чи то й справді є публічності, які не бояться простоти та домашньої роботи, але Лілія Ребрик тільки радіє вдома результатами своєї плідної “земельної” праці.

У своєму Instagram телеведуча зробила мініекскурсією територією свого подвір’я, де показала свій сад та город, де вже видніються ягоди, які дають перші бруньки та продукти, що підростають: огірочки, порічка та жимолость.

Спочатку продемонструвала, як зіркова родина доглядає за лохиною, адже для неї був виділений шматок землі, де поставлений автополив для її росту.

“Так, це лохина. Ось бачте, для неї спеціально є такий виділений шматок землі, окремо є автополив і вона теж вже дає ось такі бруньки. Це все потім будуть ягідки. Вони дуже смачні. Травою теж зараз чоловік займається, тому що її треба в цьому році оновити”, – показала Лілія.

Лохина на подвір’ї Лілії Ребрик

Далі героїня нашої статті провела на свій город, який майстерно оформлений у вигляді невеличких тепличок, де сімейство вирощує необхідні їм продукти. Дещо показала і своїм підписникам.

“Хочу показати вам. Ось тут будуть огірки. Я завжди радію, як дитина, коли бачу, як все росте. Далі в нас порічка, ось така невеличка. Також є жимолость, але ще жодного разу вона не давала плодів, тому я не знаю, як вона росте, чи буде діло, але бачте, ось такі квіточки є. Дуже сподіваюся, що цього року я спробую її. Якщо не буде плодів, ми її будемо зносити”, – ділиться Ребрик

Огірки на городі Ребрик
Порічка на подвір’ї Лілії Ребрик
Жимолость на подвір’ї Лілії Ребрик

Оце так, але виявляється, що успішна телеведуча, яку всі звикли бачити на своїх телеекранах має свої домашню роботу на городі, де щоразу радіє вирощеним дарам на своїй території.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.