МастерШеф. Професіонали 4 сезон 12 випуск від 06.05.2023: хто покинув шоу – “Не довірив би чебуреки смажити”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 12 випуску від 06.05.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися ім'я учасника, який вилетів.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” від 06.05.2023. На цей раз з шоу пішов учасник Антон.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Цього разу учасники мали представити суддям страви світової кухні, а також навчитися розділяти дружбу, конкуренцію та правильно розтавляти свої пріоритети. При цьому на зйомках був присутній додатковий суддя, який і вирішував, хто мав полишити проєкт. Ним став один із професіоналів.

На битві чорних суперничали Едік, Тоха, Настя та Антон Гільчук. Судді повідомили умови конкурсу, а також надали бонус Івану Іванчуку за його найкращу страву. Саме він показав майстер-клас учасникам у чорних. Готували Київський торт із інгредієнтів для сабайону.

Новий суддя проконтролював процеси приготування, покуштував страви суперників, він і вирішив, хто поїде додому у 12 випуску. Найгірше із завданням упорався Антон Богданов. Саме він залишив проєкт. Цілком імовірно, що дане рішення може вплинути на взаємини Івана з учасниками надалі, адже саме за його рішенням один з них покинув шоу.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4
Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Варто відмітити, що на цей раз аудиторія була дуже незадоволена зауваженнями до команди, яка приготувала українські голубці, а також почала у коментарях наголошувати на тому, що ця страва заслуговує ставлення такого самого ставлення, як і французькі делікатеси. Зокрема, глядачі активно критикували саме Ектора Хіменеса-Браво.

Нагадуємо, що даний сезон знімався в умовах війни. Зокрема, тепер усі учасники розмовляють українською мовою, чого минулого року вимагали глядачі. Також зйомки відбувалися за стресових умов: професіонали працювали при відключення електроенергії та постійних повітряних тривогах, через що процес переривався. Тим не менш, усі випуски вдалося успішно зняти, і зараз команда проєкту працює над наступним сезоном для аматорів.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?