Тепер співає ще й на вулиці: Віктор Павлік збирає натовпи людей і проводить концерт на подвір’ї – новий рівень

57-річний співак Віктор Павлік – чоловік з багатим життєвим досвідом, який пережив злети, падіння, як у кар'єрі, так і в особистому. Показав, що не боїться виступати навіть на подвір'ї.

Четверта дружина Катерина Репяхова стала буквально під прицілом преси, адже її життя з відомим артистом України доволі обговорюване в суспільстві. Проте ані різниця у віці, ані пророцтва ворожок про п’яту жінку співаку, не заважають жити в злагоді та гармонії.

Так, на власній сторінці в Instagram жінка поділилася такою музичною атмосферою, аби підписники, на деякий момент, теж в неї поринули. Катерина показала, як її коханий Віктор Павлік зібрав слухачів на вулиці Львова й розпочав свій концерт. На відео користувачі змогли почути живе виконання чуттєвого хіта “Ні обіцянок, ні пробачень”.

“Наш татко заспівав просто в центрі Львова. Позичив мікрофон у місцевого музиканта”, – розповіла Репяхова.

Віктор Павлік збирає натовпи людей і проводить концерт на подвір’ї

Така простота та щирість не залишає в байдужості, тому жителі славнозвісного міста Лева не змогли пройти повз і зупинилися, аби теж насолодитися чистим співом Павліка.

Нагадаємо, що зіркова родина розповіла про свій офіційний статус подружжя у 2020-му, а через рік молода дружина подарувала чоловікові їхнього спільного сина – Михайла. У свої майже два роки хлопчик досі не говорить, тому батьки обійшли всіх дитячих лікарів. На щастя, з малюком все добре й надія тепер тільки на педагогіку та садочок.

Зіркова родина Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Від попередніх шлюбів Павлік має вже дорослих дітей: сина Павла, який на жаль, пішов з життя у 2020 році, Олександра, єдину доньку Христину, а зараз ще й найменшенького, якого подарувала Катерина Репяхова.

Схожі статті

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?