Чому Христина Соловій обрала Сергія Жадана замість досвідченого Святослава Вакарчука: таємна історія стосунків

Христина Соловій і Сергій Жадан останнім часом наробили багато шуму у медіапросторі, оскільки після деяких подій їх активно підозрюють у романтичних стосунках.

Днями стало відомо, що Сергій Жадан після 15-ти років шлюбу з дружиною, вирішив з нею розлучитися. Невідомо, що сприяло такому рішенню, але заява про розлучення вже є у держаному реєстрі. Але сам поет ситуацію не коментує.

Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність
Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність

Саме через це молоду співачку Соловій підозрюють у тому, що родина розходиться через неї. Проте Христина і Сергій дуже давно знають одне одного і раніше жодних таких подій не було. Хоча, кілька місяців тому, Жадан і Соловій зробили спільний проєкт – кліп на пісню “Юність”.

Варто сказати, що сцени там були дорослі, оскільки поет і співачка розкривали історію кохання молодої дівчини і дорослого чоловіка. Були обійми, поцілунки та загальна картинка кохання. Але на той момент ніхто навіть подумати не міг, що ця історія переросте і реальність.

Зараз Христину і Жадана активно обговорюють, адже у мережі є фото, де вони гуляють разом за ручку. Також відомо, що після цього вони разом приїхали на прес-конференцію. Насправді це дуже цікава історія забороненого кохання. Але поки що про неї інформації занадто мало, бо Сергій не виходить у світ з Христиною відкрито.

Христина Соловій зі Святославом Вакарчуком
Христина Соловій зі Святославом Вакарчуком

Також варто нагадати, що у свій час Соловій активно приписували роман з її зірковим тренером Святославом Вакарчуком. Який теж був і є одруженим. Проте ці чутки дівчина швидко спростувала. Й сам Вакарчук завжди казав, що він захоплений лише талантом Христини, а все інше просто неможливе. Тому зараз молода співачка дуже вдячна Вакарчуку за підтримку та допомогу, але ніколи не була у нього закохана, як у чоловіка.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.