Мірзоян вперше розповів, чому конфліктує з тещею Ніною Матвієнко, у якої сидить на шиї: “Одразу щось не то”

Арсен Мірзоян та Ніна Матвієнко вперше розповіли, як насправді уживаються разом і чому в них можуть ставатися невеличкі конфлікти вдома. Детальніше в статті.

Історія кохання Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко розпочалася з любовного трикутника, чого пара ніколи не приховувала. Арсен довго не міг наважитися зізнатися своїй дружині, що покохав іншу. Чоловік цілий рік гастролював разом з зірковою коханкою, а коли повернувся, зібрався з силами та розповів правду про своє особисте життя.

Незабаром пара розлучилася, а співак обрався зі своєю новою обраницею.

Арсен Мірзоян розсекретив причину конфліктів з тещею

Так як виконавець залишив усе майно та гроші колишній родині, то у будинок до нової дружини прийшов з пустими кишенями. Двері свого будинку відкрила Ніна Митрофанівна, тож пара близько 10 років жила з нею.

Тоня Матвієнко виявилася розлучницею, а Арсен Мірзоян – зрадником
Арсен Мірзоян розсекретив причину конфліктів з тещею Ніною Матвієнко

І хоча співачка спочатку була проти того, аби її дочка зустрічалася з одруженим, їй не вдалося вплинути на рішення Тоні. Після всього пережитого Ніна Митрофанівна прийняла зятя і змогла з ним налагодити блискучі стосунки. Обидва говорять про те, що вони почуваються сім’єю, як мати та син. Але стаються і конфлікти.

Нещодавно співак розповів у сюжеті для програми “Ближче до зірок”, що теща сильно не любить, коли він починає готувати на її кухні.

“Я коли починаю готувати вже одразу: “О, починає готувати!”Одразу запахи, одразу щось не то! “Ти що цибулю смажиш, все!”Одразу двері зачиняє. Зачиняє всюди двері”

Примітно, що напередодні повномасштабної війни в Україні Арсен Мірзоян зізнався, що готується разом зі своєю родиною переїжджати з будинку тещі. Пара придбала квартиру в Києві і мала робити там ремонт, після якого і змогла б переїхати разом з дочкою Ніною.

Втім, усі плани пішли шкереберть після 24 лютого. Тоня Матвієнко забрала дочок Уляно та Ніну і рушила спочатку в Португалію, а потім перебралася до Великобританії, де прожила рівно рік. Тривалі розлуки з чоловіком їй було переносити дуже важко, а тому вона кожні 3-4 місяці поверталася на батьківщину, щоб побачитися з чоловіком, матір’ю, провести разом час. Врешті-решт, родина прийняла рішення знову жити разом. Життя в евакуації закінчилося і Тоня Матвієнко знаходиться на території України.

Схожі статті

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?

37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.

Вже не той мільйонер: 22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда – красива пара

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка живе в США, тільки нещодавно розлучилася з молодим мільйонером, а вже освідчується у коханні новому красеню. Хто він?

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?