“Коханка” нічого не змінила: Каменських вразила публічним зізнанням про Потапа на тлі чуток про розлучення

Відома українська співачка Настя Каменських зробила публічну заяву на честь дня народження свого чоловіка Потапа та вразила емоційністю повідомлення.

2022-й та 2023-й роки напевно стануть найбільш скандальним періодом у кар’єрі знаменитого українського репера та продюсера Потапа. Чоловік вивіз свою родину незадовго до початку повномасштабної війни. Разом з дружиною Настею Каменських, рідною матір’ю та тещею він намагався перечекати складні часи за кордоном. Але проходили місяці, і до зірки почали з’являтися питання у аудиторії.

Настя Каменських зізналася Потапу в коханні на тлі чуток про їхнє розлучення

Потап вперше прокоментував своє розлучення з Настею Каменських
Настя Каменських зізналася Потапу в коханні на тлі чуток про їхнє розлучення

Врешті-решт, на батьківщину повернулися і співачка, і продюсер. За офіційною версією, Потап відтягував свій візит до України через стан здоров’я. Спочатку він захворів на корона вірус, а потім мав параліч обличчя. Але в Києві він не затримався, і після закінчення зйомок знову виїхав. Пісня про волонтерів не принесла йому очікуваного успіху. Навпаки, композицію жорстко розкритикували і в шоу-бізнесі, і серед аудиторії. Пізніше екс-підопічна Потапа Євгенія Горда публічно звинуватила його у неетичній поведінці та зрадах дружині.

Скандальні висловлювання на адресу своєї родини подружжя не коментувало. Тим часом плітки про їхнє розлучення наростали сніжним комом. Пара тривалий час знаходилася в розлуці, майже не взаємодієла на публіці, не створювала спільного контенту і поводилася так, ніби їх не об’єднує нічого. І лише нещодавно обидва розвіяли плітки. Спочатку Потап спростував інформацію, яку надавали його екс-підопічна, а також ніжно привітав кохану дружину на відстані. А нещодавно і Настя Каменських аублічно зізналася у коханні своєму чоловіку.

Артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram їхнє спільне фото, у дописі до якого неймовірно ніжно та романтично заговорила про почуття до свого обранця.

Такий жест неабияк потішив фанатів, а також вгамував їхню тривогу.

Нагадуємо, що не так давно Настя Каменських давала ексклюзивний коментар стосовно своєї вагітності і заявила, що вони з чоловіком самостійно розберуться з питанням, таким чином проявивши роздратування на увагу публіки до її бездітності.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.