Сергій Притула, Маша Єфросиніна та Катерина Кухар: з ким і що не поділила сувора ревізорка Ольга Фреймут

Ольга Фреймут відома українська телеведуча, яка має успіх та досить важкий характер, який неодноразово заважав Фреймут брати участь у деяких проєктах та працювати разом з певними людьми.

Не секрет, що Фреймут є доволі скандальною жінкою, вона любить повчати інших, ніколи не тримає язика за зубами та взагалі не вміє промовчати, навіть тоді, коли це потрібно й зовсім недоречно. Але Фреймут має саме такий характер, який просто завжди відстоює свою думку.

Але саме ці риси характеру привели Олю на проєкт “Ревізор” і от вже там, гострий язик Фреймут став незамінною родзинкою шоу, бо саме у ресторанах і готелях їй варто було проявляти свою наполегливість та гостроту розуму й  характер. Можна відверто сказати, що саме “Ревізор” зробив з Олі справжню зірку. І саме це шоу стало дійсно знаковим у житті та кар’єрі Ольги Фреймут.

Кухар і Фреймут

Її характер не раз ставав причиною сварок з колегами та близькими людьми. Наприклад, коли Фреймут брала участь у шоу “Танці з зірками”, вона майже кожного ефіру слухала зауваження від такої гострої на язик Каті Кухар. Тож, суддя часто критикувала Фреймут та її рухи і не пластичність, але Оля жодного разу не промовчала й завжди мала що відповісти. Саме тому між жінками була певна доля конфліктності яка лише набирала обертів.

Єфросиніна і Фреймут
Єфросиніна і Фреймут

Також Фреймут мала доволі серйозний конфлікт з колегою Машею Єфросиніною. Виявляється, коли Маша мала важкий період зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим і рік вони з ним не мали жодних стосунків. Маша мала плани на одного з колег, і Фреймут також. Але на жаль, ім’я цього чоловіка не розсекретила жодна жінка. Та врешті-решт відомо, що чоловік може посварити колег.

Фреймут і Притула

Та найголосніший конфлікт Фреймут стався з другом Сергієм Притулою, в певний момент вони припинили спілкуватися, адже Сергію здавалося, що Оля запишалася та просто не могла скласти собі ціни. Хоча раніше їхня дружба була дуже міцною.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.