Тоня Матвієнко показала зустріч з коханою людиною, з якою давно не бачилась: і це не Арсен Мірзоян

Тоня Матвієнко відома українська співачка, яка є продовженням династії артистів, адже її мама відома народна артистка Ніна Матвієнко, яка й привила Тоні кохання до сцени та творчості.

Тоня народилась у родині співачки та художника, звісно їй передалась сильна тяга до творчості. Й звичайно батьки не стали заважати своїй донці розвивати ті таланти, які вона має і займатися у майбутньому улюбленою справою. Ніна Митрофанівна навіть сама займалася з дочкою та навчала її вокалу, і з часом Тоня стала співати майже так само, як і її мама.

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила Мірзояна
Тоня Матвієнко і Мірзоян

Та Антоніна ще у юному віці не розуміла, що саме їй варто робити, аби ставати відомою артисткою, й саме тому Тоня могла собі дозволити закохуватися й будувати особисте життя. Так, у дуже юні роки дівчина вийшла заміж і народила дочку, але вона залишилась сама з дитиною, і тут вже їй допомогли батьки.Саме в цей момент Матвієнко зрозуміла, що їй варто розвиватися й працювати.

ЗІ своїм майбутнім другим чоловіком Арсенои Мірзояном Тоня познайомилась на шоу “Голос країни”. І з того самого часу вони обидва шалено закохалися одне в одного. Мірзоян навіть пішов з родини заради Тоні, і, як бачимо, не дарма.

Тільки з того часу, як до України прийшла війна, Тоні довелося поїхати за кордон разом з їхньою спільною дочкою Ніною, аби забезпечити дитині безпеку. А сам Мірзоян пішов на фронт, тому бачитися у них змоги не було.

Нещодавно Тоня повернулась на батьківщину й звісно вона має багато людей, з якими хоче зустрітися та поговорити, і це не лише мама й чоловік. Днями жінка показала фотокартку зі своєю близькою подругою. яку давно не бачила і дуже ніжно підписала спільне фото.

“Не бачила тебе так давно, стільки новин, стільки тепла” – написала Антоніна.

Сторіс Тоні
Сторіс Тоні

Тож, поки Тоня знаходиться вдома, вона вирішила провести цей час з користю для душі.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.