Андрій Данилко залишив Україну і не один: забрав із собою за кордон найдорожчу жінку у своєму житті?

Всесвітньо відомий виконавець Андрій Данилко, який прославився під псевдонімом Вєрка Сердючка покинув територію України і вже знаходиться у Ліверпулі.

Декілька років тому Андрій Данилко ощасливив своїх фанатів новиною про те, що відновлює кар’єру, яку до цього на тривалий час поставив на паузу. На сцену повернулася Вєрка Сердючка, її матір Інна Адольфівна та увесь колектив. Але вже 24 лютого 2022 артисту довелося приєднатися до інформаційного опору, який спочатку сформували саме українські зірки.

Співак активно закликав усіх своїх підписників з російської федерації зупинити війну та припинити бойові дії. Втім, наштовхнувся на таку саму реакцію, як і його колеги. Але на відміну від них, чоловік залишився у своїй квартирі, яка знаходиться поруч з Хрещатиком і не покидав її. Данилко споглядав за тим, що відбувається зі столицею з висоти. Тоді Андрій пообіцяв, що не зніматиме свою медичну маску допоки війна не завершиться.

Андрій Данилко залишив Україну

Андрій Данилко повідомив про перенесення туру в США та Канаді
Андрій Данилко залишив Україну

Через півроку Вєрка Сердючка наважилася розпочати концертний тур Європою, який взяв свій початок з країн Прибалтики. Колектив прийняли дуже тепло, але у порівнянні з попередніми концертами артиста була суттєва різниця: Вєрка Сердючка та її мама вийшли на сцену у чорному одязі.

Благодійні концерти Данилко дає майже рік. Нещодавно в нього сталися проблеми зі здоров’ям, через які довелося призупинити тур, а пізніше стало зрозуміло, що вони не зможуть потрапити до Сполучених Штатів Америки через деякі проблеми з документами у членів команди.

А от поїздка у Ліверпуль реалізувалася. У рамках конкурсу Євробачення Андрій Данилко та Інна Білоконь рушили до Великобританії, щоб нагадати всьому світу про свій легендарний виступ на конкурсі та заслужене друге місце.

Нагадуємо, що не так давно навколо Євробачення розгорнувся серйозний скандал, адже переможницю конкурсу Руслану Лижичко нас запросили виступати. Натомість на сцені з’являться деякі артисти, які взагалі не мають ніякого відношення до даного заходу, що неабияк роздратувало українців. Тим часом Тіна Кароль, яка свого часу також брала участь у Євробаченні заявила, що їй соромно за свій виступ.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.