Три жінки Дана Балана: хто окрім Кароль поселився у серці молдавського мачо – дружина і кохана-землячка

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан веде дуже закритий образ життя, але деяких жінок йому все ж таки не вдалося приховати від преси.

Коли Тіна Кароль та Дан Балан почали співпрацювати в проєкті, у глядачів одразу ж не виникло сумнівів, що між зірками виникла неймовірна хімія. І хоча пізніше стало відомо, що це був піар для підняття рейтингів шоу, обидва виконавця запевнили, що все побачене глядачами на екранах було правдою. Це дало їм надію, що все ж таки поп-діва та суперзірка молдавської естради знайдуть шлях до кохання.

Три жінки Дана Балана

Балан і Кароль відгуляли весілля на Мальдівах
Три жінки Дана Балана

Не так давно Тіна Кароль відвідала батьківщину артиста, назвала його найкращим чоловіком на світі, а потім зізналася, що підтримує зв’язок з Даном.

А хто ж був до Тіни Кароль? Ще 10 років тому Балан зустрічався з кращою подругою своєї рідної сестри Сонди Христиною Руссу. Дівчина не мала жодного відношення до шоу-бізнесу, не була популярною і суттєво відрізнялася від дівчат, з яким ми Балана постійно бачили на людях. Ці стосунки про тривали 5 років, але так і не завершилися весіллям. Що отримало Дана від пропозиції руки і серця досі невідомо.

Дан Балан не втримав Тіну Кароль і місце в кріслі Голосу
Три жінки Дана Балана

А ще раніше подейкують, що музикант був одруженим. Особистість його колишньої благовірної досі залишається у секреті, але йому приписують шлюб з румунської моделлю на ім’я Елла Крупеніна. Нібито у цьому союзі навіть народилася спільна дитина. Хлопчика назвали Алланом. Розлучення сталося через ревнощі дружини Дана. Також з’являлася інформація, що вона іммігрувала разом зі спадкоємцем до Ізраїлю.

Христина, Тіна та Елла — три жінки, імена яких постійно оточують дана. Якщо на рахунок української поп-діва він охоче говорить з журналістами, то інших дівчат навіть не згадує публічно.

Ба більше, зірка говорить, що точно знає, якою має бути його дружина. Так, Дан не проти шлюбу і мріє про весілля з коханою людиною. Однак, запевняє, що його майбутня обраниця має стати його музою, мотивувати його, а зважаючи на його самодостатність, знайти таку жінку буде неймовірно важко, і Балан визнає, що це майже неможливо. Тим не менш, він відкритий до життя, і готовий прийняти усі дарунки, яке воно для нього підготувало.

Схожі статті