Руда з “НеАнгелів” Слава Камінська сказала “так” обранцю і виходить заміж – забула Камінського назавжди

Колишня солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська вразила новиною. Жінка остаточно забула Едгара Камінського і виходить заміж. Що відомо про нове кохання зірки?

Руда з “НеАнгелів” – саме так звикли називати цю красуню на просторах мережі. Жінка яскрава особистість, з вогняним характером, яка не звикла зважати на думку інших й вміє гідно витримувати критику та невдоволення аудиторії.

Змогла приголомшити публіку й зізналася, що нарешті виходить заміж. Своєму новому коханому вона сказала таке щасливе “так”. Допис в соціальній мережі Instagram став цьому підтвердженням. Співачка коротко, але досить інформативно підписала світлину:

“Я сказала ДА”, – поділилася Камінська.

Постає важливе питання, що за красень, який зміг приборкати серце нашої героїні, адже зірка так довго приховувала деталі свого особистого життя, а тут така радісна звістка про заміжжя.

Відомо, що своє кохання жінка знайшла на відпочинку. Він іноземець, але активно вивчає українську мову, а Слава усіляко йому допомагає. Проте ані ім’я, ані вид діяльності обранця артистка не повідомила пресі, мовляв, останнім часом стала досить забобонною і боїться зурочити. Майбутній офіційний чоловік також розуміє іспанську, естонську, тому вивчення мов для нього не є проблемою.

Нагадаємо, що наразі співачка разом з дітьми від колишнього Едгара Камінського проживає в Нідерландах. Після початку повномасштабного вторгнення прийняла таке рішення, аби доньку Лауру та сина Леонарда перевезти в безпечне місце. Розповіла, що обранець добре допомагає фінансово, а також вона й сама має достатньо коштів після роботи в гурті “НеАнгели”, тому на життя вистачає.

Юзери соціальної мережі вітають улюбленицю, тому приєднуємося й ми до всіх привітань від підписників.

Схожі статті