Головна поп-діва України Тіна Кароль зізналася, скільки років розумні ваги дають її тілу: “Невигідно казати”

У сучасному світі для багатьох людей в пріоритеті стоїть зовнішність. Це неабияка проблема, оскільки у вона спричиняє проблеми із самооцінкою та не дає можливості жити повноцінно.

Певно кожен хоч раз у житті задумувався над тим, що хотів би змінити в собі. Когось не влаштовує зріст, хтось хоче зробити рінопластику, а хтось — збільшити груди. У погоні за ідеальними модельними параметрами люди нерідко заробляють собі розлади харчової поведінки. І це не дивно, адже постійні дієти дуже виснажують організм.

Із бажанням отримати ідеальне тіло зіштовхувалось чимало зірок. Дехто з них бажає тримати наслідки постійних навантажень та дієт в секреті, а хтось сміливо розповідає власну історію. Однією із таких селебріті є поп-діва Тіна Кароль.

В Інтернеті та засобах масової інформації постійно захоплюються виточеним стилем та шикарною зовнішністю співачки. Кожна нова світлина Тіни Кароль викликає захват та хвилі компліментів у прихильників. Втім, мало хто знає, що заради такого визнання та фізичної форми, жінка невпинно та виснажливо працювала. У своєму телеграм-каналі вона привідкрила завісу таємниці та відверто розповіла про свій шлях схуднення.

Тіна Кароль розплвіла про своє схуднення
Тіна Кароль розплвіла про своє схуднення

Тіна Кароль поділилась світлинами, на яких, як вона стверджує, “пухнаста і без фотошопу”. Співачка додала, що тут її вага на декілька кілограмів більше, аніж є зараз.

Архівне фото Тіни Кароль
Архівне фото Тіни Кароль

В дописі також був скріншот спеціального додатку, який контролює фізичні показники. Згідно з його даними, вага поп-діви складає 53,3 кілограми, чому Тіна надзвичайно рада. Серед багатьох пунктів був один під назвою вік тіла. Цікаво, що цифра з додатку майже один в один збігається із реальним віком жінки — 36 років. Виходить, що стан тіла поп-діви навіть менший за її вік на два роки.

Скіншот Тіни
Скіншот Тіни

В дописі Тіна розповіла, яким чином досягнула таких результатів. Виявляється, всі проблема була в інсуліні, який перевищував норму. Співачка почала урізати кількість вуглеводів та цукру, що позитивно відобразилось на її організмі. Після багаторічних страждань із дієтами, Кароль зрозуміло, що це все — “розвод” і неефективно. Важливо дотримуватись балансу та споживати не менше їжі, а робити це якісніше. У кінці вона додала, що кожен має любити себе в будь-якій вазі, тільки якщо не шкодить здоров’ю.

Схожі статті

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.