Наталія Могилевська засвітила округлий живіт та вразила зізнанням в інтерв’ю: “Поки не говоритиму”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська неодноразово засвітила округлої живіт та спровокували чутки про своє цікаве положення. Що відбувається в особистому житті зірки?

Наталія Могилевська неодноразово інтригувала своїх фанатів романами. Артистка пережила розлучення з Дмитром Чалим, бурхливий піар з Владом Ямою, неймовірне кохання з Єгором Долініним. Безумовно, співачка підкорила на своєму шляху далеко не одного чоловіка.

Що відомо про вагітність Наталії Могилевської
Наталія Могилевська засвітила округлий живіт та вразила зізнанням в інтерв’ю

Втім, до сих пір жоден з них не зміг її ощасливити по-справжньому. Найближче до своєї мети Наталія знаходилася у стосунках саме з Єгором, від якого вона мріяла народити дитину. Але 5 років міцного союзу не принесли бажаних результатів.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт та вразила зізнанням в інтерв’ю

І вже досить тривалий час Наталія не ділиться з широкою аудиторією змінами у своєму особистому житті. Така тенденція зберігалося аж до початку повномасштабної війни. Після зірка дала декілька ексклюзивних коментарів, в яких розсекретила свій роман. На даний момент Наталія Могилевська перебуває у любовних стосунках з чоловіком, який старший за неї, багато років проживав за кордоном, а після 24 лютого супроводжував її у гастролях.

Більш того, користувачі мережі помітили певні зміни у фігурі артистки. Вона помітно округлилася, що стало причиною чуток про її цікаве положення.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт та вразила зізнанням в інтерв’ю

Тим не менш, новину про майбутнє поповнення Наталія Могилевська спростувала одразу, хоча і підкреслила, що сподівається найближчим часом стати матір’ю. Що ж стосується її таємничого роману, то все доволі перспективно. Але і на даний момент у її житті є діти, адже вони з коханою людиною займаються дитячим прихистком.

“Ми вже “усиновили” 43 дитини, вони зараз перебувають у дитбудинку в Умані. Я там вже була кілька разів. Їх евакуювали двічі, ці діти зазнали надто багато страждань. Коли я приїжджаю до них, вони зустрічають мене з криками: “Мамо!”. Тому у мене 43 дитини, яким ми даємо все, що є в наших силах – їжу, одяг, ліки, підтримку… Я з ними, безумовно, дуже хотілося б, але не знаю… Поки не про це говоритиму”, – сказала артистка.

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.