Зморшки і навислі повіки: Тіна Кароль без косметики на обличчі позує на обкладинці журналу – Балан у захваті

Поп-діва Тіна Кароль вразила прихильників своєї природною красою на обкладинці журналу Elle. Зірка постала зовсім без косметики та задала тренд на прийняття власної індивідуальності.

Бути жіночною, ніжною, стриманою навіть без фільтрів та професійного мейку – легко! Українська музична виконавиця Тіна Кароль на власній сторінці в Instagram приємно здивувала прихильників вмінням бути собою.

Жінка показала себе на обкладинці новому номеру журналу Elle, де знялася повністю без професійного гриму на обличчі та трішки розпатланим волоссям, яке додало в кадр більш простоти та витонченості. Образ майже повністю в білих тонах: светр, костюм із шортами та аксесуар у вигляді зеленої панами.

В дописі зазначила, що ми нація, яка славиться своєю творчістю, креативом, силою духу, а також стаємо прикладом для усього світу, як треба воювати, жити, боротися за власну свободу та сміливість.

Таким чином, Кароль задала тренд для всього світу, щоб жінки відчували свою внутрішню силу, не боялися демонструвати себе без “масок” та купою гриму на обличчі. Зазначимо, що Кароль у свої 38 років має доглянуту шкіру, що сяє, густі брівки, маленький носик та густе біляве волосся, які роблять Тіну привабливою навіть без макіяжу.

Видання журналу Elle присвятило артистці дві обкладинки: друковану версію та альтернативну didgital cover. Всі деталі та наявні світлини можна переглянути в її Instagram-блозі.

Нагадаємо, що наразі проходить “Євробачення-2023”. Нещодавно Тіна Кароль приголомшила зізнанням, чому вона ніяковіє за свій виступ у 2006 році. Співачка трішки соромилася його, бо то був початок її кар’єри, там був гротеск та й загалом назвала це все, як “комплекс меншовартості”.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.