Соломія Вітвіцька прокинулася не сама: щасливий погляд спрямувала на малюка, якого вклала біля себе

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька показала, з яким малюком бавиться зранку у своєму теплому ліжку. Для неї ця дитинка приносить радість та невимовну посмішку.

Діти – окраса нашого життя, продовження роду. Вони здатні пробуджувати всю батьківську любов, ніжність, турботу, звичайно, якщо це бажане та довгоочікуване маля.

Соломія Вітвіцька в листопаді 2013 року стала офіційною дружиною режисера та кліпмейкера – Влада Кочаткова. Подружнє життя згодом дало тріщину й пара у лютому 2021 року заявила про розлучення. Після болісного розриву жінка почала нове життя, а нині вони з колишнім залишилися просто в дружніх відносинах.

Багато родин після початку повномасштабної війни розходяться або навпаки знаходять сили на примирення, щоб триматися та бути надійною підтримкою для протилежної статті. Проте Соломія заявила, що ця історія не про них, тому про возз’єднання стосунків з колишнім, мова не йде.

Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков

Влад Кочатков вступив до лав ЗСУ в травні 2022 року. Телеведуча зізналася, що так, вони тримають зв’язок, товаришують, постійно спілкуються, тому якщо колишньому знадобиться допомога – без вагань її надасть.

Соломія Вітвіцька показала, з ким прокинулася зранку

На власній сторінці в Instagram зірка 1+1 замилувала новими світлинами. Телеведуча провела час у колі найрідніших, з обіймами, приємними та теплими розмовами й прокинулася в ліжечку з малюком. Виявилося, що це чотирилапий зірковий друг, який живе в її родині.

“Сьогодні особливо цінні такі зустрічі та обійми з найріднішими”, – підписала світлину Вітвіцька.

Жінка з люблячим поглядом дивилася на маленького песика, тому відразу видніється, як Соломія обожнює тварин. Тому, впевнені, що своїх власних дітей вона буде любити значно більше.

Схожі статті