“Я їй дуже із цього приводу співчуваю”. Козловський висловився про дочку Сумської, яка залишилась в москві

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський вперше публічно прокоментував ситуацію, в якій опинилася Ольга Сумська через свою дочку-москвичку.

2015 року Ольга Сумська здивувала своїх фанатів заявою про те, що її старша дочка Тоня Паперна мріє переїхати до російської федерації та отримати там громадянство. Акторка підкреслила, що дане бажання ніяким чином не пов’язано з політичними поглядами дівчини.

Але вже через декілька років стало зрозуміло, що у Тоні виникають серйозні проблеми з реалізацією своїх планів. Російська влада не поспішала надавати їй необхідні документи. Врешті-решт, все вирішилося абсолютно іншим шляхом: Паперна вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. У молодої родини вже двоє спільних дітей та розкішний будинок у передмісті. Станом на 24 лютого 2022 Антоніна разом зі своїм благовірним знаходилася у себе вдома..

Віталій Козловський публічно висловився про дочку Ольги Сумської

Віталій Козловський публічно висловився про дочку Ольги Сумської

Ольга В’ячеславівна неодноразово була вимушена виправдовуватися перед аудиторією за те, що її дочка залишається у країні-агресорі та не говорить про свою позицію публічно. Далі більше, акторка заблокувала доступ українцям до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, а сама тим часом відвідувала світські заходи і навіть знімалася у російській кінокартині.

Нещодавно Віталій Козловський дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна і отримав запитання стосовно своєї зіркової подруги Ольги Сумської, яка тепер вимушена нести тягар відповідальності за вибір своєї дочки. Зокрема співак зізнався, що дуже співчуває артистці, але зрозуміти її не здатен.

“Це її біль. Насправді я її не зрозумію, тому що в мене такої ситуації немає, але я їй дуже з цього приводу співчуваю. Я не уявляю, що вона переживає. Тим більше, вона постійно виступає для військових, на передову мало не їздить”, – відповів артист.

Донька Ольги Сумської Тоня Паперна кардинально змінила імідж
Віталій Козловський публічно висловився про дочку Ольги Сумської

Нагадуємо, що Антоніна Паперна також не приїхала на похорон своєї бабусі Ганни Іванівни Опанасенко-Сумської, яка померла 24 лютого.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.