Канадські вчені знайшли новий метод від похмілля – дивуються, як раніше до цього не додумалися

Якщо ви мали такий досвід або доводилося спостерігати за людиною, яка перебувала в стані інтоксикації (алкогольне отруєння), то ви згадаєте, що є бажання часто і глибоко дихати. Це послужило вченим задуматися над новим гуманним методом виведення людини з такого стану.

Подібно, що вчені  знайшли цей спосіб – просто, швидко і надійно очистити організм від спиртного.

В основі відкриття лежить знання про те, що за очищення крові від алкоголю відповідає печінка. І допомогти їй у цьому можуть легені.

Але природно людина не зможе часто і глибоко дихати, бо дуже швидко запаморочиться в голові і вона втратить свідомість. При цьому організм з киснем втрачає необхідний рівень двоокису вуглецю.

Вчені спільно з медиками задумалися над тим, що у цьому випадку може допомогти і самі були здивовані, що, виявляється, видумувати нічого й не потрібно. Уже все є – це пристрій, який є 2019 року в Америці запатентований як засіб першої допомоги при отруєнні чадним газом.

Завдяки дихальному апарату  в організмі відновлюється необхідний баланс між киснем і вуглекислим газом.

Джозеф Фішер, анестезіолог Центральної лікарні Торонто каже, що такий дихальний апарат можна виробляти будь-де. Він низькозатратний і низькотехнологічний, у ньому немає ніякої електроніки і фільтрів.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?