Оля Мартиновська заявила, що вони з Ярославським роз’їхалися: “Аби більше сумувати одне за одним”

Оля Мартиновська і Володимир Ярославський вже давно вважаються одним цілим, оскільки вони завжди та всюди разом. За виключенням тих випадків, коли Ольга виїжджає за кордон.

Володимиру та Ользі майже з самого початку їхнього спільного суддівства на кулінарному шоу “МастерШеф” приписують романтичні стосунки. І навіть самі кулінари часто провокують на це свою публіку, адже вони часто викладають спільні фотографії, відео, часто проводять час разом і навіть періодично живуть в одній квартирі.

Оля і Володимир
Оля і Володимир

Мартиновська та Ярославський не приховують своїх стосунків. Але цікавість в тому, що вони у них дружні. В одному з інтерв’ю Володимир розсекретив, які стосунки пов’язують їх з Ольгою. Чоловік зізнався, що їм просто дуже комфортно одне з одним, але романтики між ними немає. Так, вони можуть жити разом, ходити у баню. Але межу вони не переходять і не збираються, адже навіщо псувати такі гарні стосунки.

Ще однією особливістю дружби між Олею та Володимиром є здібність одягатися майже однаково, або взагалі вигадувати “сімейні образи”. Вже неодноразово можна було побачити у мережі, як судді виходять у світ разом та ще й в однаковому вбранні. Також на всіх своїх фотосесіях вони також одягаються в одному стилі.

Робота на “МастерШеф” дуже об’єднує їх, адже вони постійно знаходяться разом і в них навіть довгий час була одна гримерка на двох. І в цьому ведучі також нічого дивного не помічали, адже між ними панує стовідсоткова довіра і їм нічого приховувати одне від одного.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

Але зараз знімається новий сезон кулінарної битви, і в ньому, звісно, є зміни. І одна з них торкнулася звичної атмосфери Ярославського та Мартиновської. Річ в тому, що відтепер Ольга з Володимиром живуть в окремих гримерках під час зйомок шоу. І саме про це Оля розповіла у своїй соцмережі instagram.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.