Нова дружина Остапчука Катерина Полтавська розвіяла міф, що різниця у віці заважає – з коханим одні захоплення

Молода обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська продемонструвала, що вік для їхньої пари не відіграє ключової ролі. В доказ цього показала спільне захоплення на двох.

Телеведучий Володимир Остапчук наробив чимало помилок у своєму житті, через що неодноразово жалкував. Проте наразі пообіцяв собі не повторювати всього, що було в минулому у нових стосунках.

Нова дівчина Володимира Остапчука

Скандальні розлучення зробили цю медійну персону найбільш обговорюваною за період творчої активності. Перша колишня дружина Олена Войченко публічно звинуватила чоловіка в численних зрадах, що супроводжувалися постійними “каяттями”, що цього більше не повториться.

Другий шлюб з нотаріусом Христиною Горняк повен таємниць та недомовленостей, адже публіка досі не дізналася справжню причину розлучення у 2022 році. Наразі триває поділ майна між колишніми, але справа розвивається досить в повільному темпі, бо її поставлено на пазу.

Катерина Полтавська розвіяла міф, що різниця у віці заважає

У своєму Instagram-блозі нова обраниця шоумена, Катерина ділиться повною ідилією, щасливими відео, де Володимир її обіймає, цілує, дивиться закоханим поглядом, а також показує, як проводять своє дозвілля.

Цього разу Полтавська зуміла з ноткою гумору довести, що їхня різниця у віці, 16 років, не грає великої ролі у житті та навіть похизувалися спільним захопленням. Дівчина показала, як вони з коханим на пляжі, наповнені атмосферою романтики, грають ракетками з настільного тенісу в бадмінтон.

Катерина Полтавська розвіяла міф, що різниця у віці заважає

“Купив сьогодні й весь день просить з ним пограти. А ви про якусь різницю у віці кажете”, – розповідає Катерина.

Катерина Полтавська розвіяла міф, що різниця у віці заважає

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.