Леся Нікітюк здивувала новиною про стосунки з Дантесом: “Це було ще до Наді Дорофєєвої” – хлопець нарозхват

Леся Нікітюк, Володимир Дантес, Надя Дорофєєва всі ці прізвища дуже популярні в українському шоу-бізнесі. І те, що вони пов'язані між собою не дивно, але це судячи яким чином.

Леся Нікітюк дуже цікава особистість для українських глядачів. Але її особисте життя завжди було загадкою майже для всіх. Оскільки майже всю кар’єру Нікітюк ми бачимо, що вона самотня, то звісно всі хочуть видати жінку заміж якомога скоріше, але здається, коло неї немає претендентів. Проте, ведуча має власні історії кохання, і ймовірніше за все вони були невдалими.

Леся Нікітюк поїхала відпочивати від волонтерства
Леся Нікітюк

Хоча на одному зі своїх небагатьох інтерв’ю з Дмитром Гордоном Леся розповідала про стосунки зі своїм сусідом, якого й досі ніхто не розсекретив. Проте й стосунки вже давно завершилися Але спогади у людей все ще є, оскільки Леся розповідала лише про них.

Та в її житті були й інші чоловіки. Якось на шоу “Хто зверху?” Леся вийшла грати у раунд “Правда чи брехня?” й розповіла, що вона зустрічалась з Дантесом. І до речі в цей час Володимир був на грі, але за його емоціями не було зрозуміло, чи не бреше Леся. Раунд вона проходила разом з Олександром Стояновим і він сказав, що це правда. Так і виявилося, адже Нікітюк справді мала стосунки з Дантесом. Щоправда, не з Володимиром.

Нікітюк розповідає історію зустрічався з Дантесом

Її Дантес досі живе у Хмельницькому та працює у державній службі СБУ. Та оскільки його особистість розсекречувати не можна, Леся просо розказала, де він працює та яке прізвище має.

Можна здогадатися, що за все життя у Нікітюк було багато стосунків, адже вона красива та дуже цікава жінка. Та чомусь їй не щастить, але це тимчасово, головне не що думають і хочуть люди, а як вона сама відчуває.

А це вже завжди залишиться лише при ній, бо Нікітюк не з тих, хто демонструє свої переживання чи ділиться проблемами.

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.