Оля Мартиновська проміняла Володимира Ярославського на молодого хлопця: “Кататимемося Києвом”

Оля Мартиновська дуже відома завдяки шоу "МастерШеф". Спочатку жінка була учасницею, потім здобула перемогу, а згодом стала ще й незмінною суддею кулінарного шоу.

Ольга не єдина суддя на шоу, з нею у тандемі ще працюють Ектор Хіменес-Браво який є головним, а також Володимир Ярославський, з яким жінка має неймовірно теплі стосунки. Й хоча всі, хто спостерігає за ними думає, що між ними існує бурхливий і прихований роман, самі вони майже не коментують свої відносини.

Ольга Мартиновська разом із Володимиром Ярославським на благодійній вечері
Ольга Мартиновська разом із Володимиром Ярославським

Вже не перший рік ми всі бачимо, як Оля й Володимир проводять час разом, вони відвідують баню, ходять на спільні фотосесії, проводять час вдома, й навіть, можуть спати в одному ліжку. Їм так комфортно, але не через якусь закоханість, а через дружбу та душевну близькість. Про це відверто розповів Ярославський. Він відповів, що в них є певна межа, яку вони обидва не хочуть переходити, адже можна зіпсувати дружбу й втратити дорогу для серця людину.

Тому, можна заспокоїти свою фантазію й повірити в існування справжньої дружби між чоловіком і жінкою. Хоча й багато хто думає, що один з них точно рано чи пізно закохується. Але ж є приклади, коли така дружба існує протягом всього життя. Й люди мають родини, стосунки та дітей. Але при цьому дружать з протилежною статтю.

Порте Володя не єдиний друг Мартиновської, оскільки вона є досить відкритою людиною та має чуйне серце. Днями Оля показала свого ще одного друга, на ім’я Сашко, з яким жінка часто їздить волонтерити та збирає кошти на допомогу Збройним Силам України.

І поки вона знаходиться у Києві, не втрачає часу та можливості аби поїздити разом з Олександром і затрати певну суму грошей. І про це жінка розповіла у своїх історіях в соцмережі instagram.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

Тож, виходить, що з кожним з друзів чоловіків Мартиновська має власні теми й справи.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?