Екс-дружина Потапа Ірина Горова вийшла заміж? Продюсерка показала елегантну обручку на безіменному пальці

Колишня дружина Потапа Ірина Горова публічно засвітила обручку на безіменному пальці. Що відбувається в особистому житті знаменитої продюсерки?

Не дивлячись на те, що Потап був одруженим, йому завжди приписували роман з партнеркою Настею Каменських. Як з’ясувалося роками згодом, ці підозри були виправданими. Олексій та його екс-підопічна давно зіграли весілля на закритій церемонії в Лас-Вегасі і лише в 2019-му розповіли правду про статус своїх стосунків.

Ірина Горова показала, як виглядає колишній тесть Потапа
Ірина Горова показала елегантну обручку

Увесь цей час Ірина прикривала пару, запевняючи пресу, що чоловік їй не зраджує і в них все в порядку. А вже на той момент подружжя не жили разом.

Ірина Горова показала елегантну обручку

На весілля колишнього чоловіка Ірина Горова прийшла у супроводі свого бойфренда. Але не склалося.А після до преси не потрапляло жодних деталей про особисте життя продюсерки. Зважаючи на досвід лейблу у приховувані романів, цілком імовірно, що Ірина давно могла вийти заміж втретє і змовчати про це.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій засвітила каблучку на безіменному пальці, яка може бути і обручкою.

Ірина Горова показала елегантну обручку

Прикраса дуже елегантна, мінімалістичний і прекрасно поєднується з кежуел-образом Ірини. Але навряд Горова розповість користувача мережі, що насправді відбувається у її житті, коли вимикаються камери.

Нагадуємо, що після розлучення з Олексієм Потапенко у Ірини Горової залишилося двоє дітей. Зірка виховувала старшу дочку Наталію від шлюбу з Юрієм Горовим. Зараз дівчина повнолітня і навіть заміжня. Також на її відповідальності залишився син Андрій від Потапа. Ростити хлопчика колишній чоловік продюсерці допомагає, регулярно бере юнака у різноманітні подорожі та не пропускає його свят.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Ірина Горова показала елегантну обручку

Тим не менш, станом на 24 лютого Андрій знаходився саме поруч зі своєю матір’ю, хоча батько кликав його з собою в Іспанію. Хлопець неабияк підтримав своїх сестру та матір під час вторгнення та взяв на себе роль голови родини. Ірина Горова розповідала про цей епізод її життя з великою гордістю, пишаючись своїм спадкоємцем.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?