Марія Яремчук зі сцени Євробачення показала Олександру Пономарьову, кого він втратив: “Найкрасивіша жінка”

Цьогорічний конкурс Євробачення абсолютно не схожий на всі попередні. Окрім представників різних країн, які змагаються за першість, на сцені запалюють запрошені гості.

“Євробачення-2023” стало справжнім феноменом для всіх. Попри те, що минулого року перемогу здобула Україна, весь світ з’їжджається до Ліверпуля, оскільки саме тут відбудеться цьогорічний конкурс. Гладачі встигли сформувати свій список фаворитів, завдяки півфіналам. Попри це, не залишають без емоцій виступи українських популярних зірок, яких запросили виконати свої пісні на сцені “Євробачення”.

Раніше ми вже згадували феєричні перфоманси фонтвумен гурту “Hardkiss” Юлії Саніної та співачки Альоші. Цього разу розчулила прихильників конкурсу Марія Яремчук.

Дівчина долучилась до виконання музичного попурі. Разом із нею на сцені запалили Злата Дзюько та OTOY. Кожен з артистів виконав по-одній із культових українських пісень. Символічно, що Марія Яремчук заспівала ледь не найвідомішу композицію свого талановитого батька Назарія Яремчука — “Родина”. Слідом за нею заспівав репер та поп-музикант OTOY. Чоловік продекламував вірш видатного українського поета Тараса Шевченка “Садок вишневий коло хати”. Утакому виконанні цей тві ще ніхто не чув, оскільки виконаний він був у стилі реп. Завершила це дійство Злата Дзюнько із легенларним “Щедриком”. На секунду здалось, що зараз зовсім не травень, а грудень.

Глядачі були в захваті від такого попурі. Марія Яремчук опублікувала фрагменти свого шикарного виступу на сторінці в Instagram. В коментарях підписники закидали дівчину морем компліментів. Крім того, фанати не змогли стримати свою радість від того, що співачка вийшла на сцену після майже восьмирічної перерви.

Коментра з Норвегії
Коментар з Норвегії

Свій захват висловлювали не тільки українські прихильники, але й слухачі з інших країн. Наприклад, один із коментарів був з Норвегії.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?