Живучи в Італії, дивиться російські канали: мама Віталія Козловського залежна від ЗМІ сусідів – підтримує їх?

Український співак Віталій Козловський ексклюзивно в інтерв'ю повідомив, як жінка, яка подарувала йому життя залежна від російських ЗМІ. Невже мама зірки підтримує "сусідів"?

Забути та викреслити з пам’яті початок страху, втоми та відчаю після 24 лютого – неможливо. Повномасштабна війна дала поштовх для розуміння всім, що ми не “братні народи”. Нині більшість зірок українського шоу-бізнесу намагаються переходити на рідну мову та направити творчість в новий, патріотичний напрямок.

Співак Віталій Козловський спеціально для інтерв’ю телеведучому Славі Дьоміну розповів, що нараз спілкується виключно українською мовою, за що наш народ дуже тішиться. Проте є інша сторона медалі – його матуся, яка, виявляється, заглядає до російських новин, які найчастіше постають щобільше пропагандою, аніж правдою.

Віталій Козловський розповів про фінансові труднощі
Віталій Козловський

Слава Дьомін у своєму новому відео згадав за цю ситуацію. Так, на маму Козловського, яка живе в Італії достатньо впливає російське телебачення, адже вона переглядає їхні канали. Через це Віталій намагається не обговорювати політичні теми, аби не провокувати конфлікти.

В голові у його мами не все так однозначно. Це, як у багатьох людей, що проживають в країнах Європи, на яких має великий вплив російська пропаганда. Сам Віталій говорить, що з нею нема про що говорити, адже вона перебувала в Україні тиждень, а далі знову поїхала у своє життя в Італію.

Додав, вона не застала таких страшних моментів, які мають наразі всі українці. Їй незнайомі звуки сирен та ранішні тривоги. Також Козловський зазначив, що не боїться повісток й ухилятися від них не буде.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?