“Залиште мене одну”: Леся Нікітюк похизувалася королівським обідом та стала ближче до народу – оце простота

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк похизувався своїм розкішним обідом, який точно не залишить байдужими українців. Телеведуча своєю простотою приємно вражає підписників.

Не завжди харчування в розкішних та дорогих ресторанах додає рівень успішності відомим особистостям. Коли їжа приготовлена власноруч своїм близьким, рідним чи навіть собі – куди краще, аніж хизування статками на публіку.

Телеведучу Нового каналу Лесю Нікітюк обожнюють за її вміння бути щирою й тонко висміювати себе в деяких ситуаціях. Знаменитість показує, що зазвичай їсть те, що люблять звичайні українці, не соромлячись публічно демонструвати, свої кулінарні шедеври.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк похизувалася королівським обідом

Цього разу, у своєму Instagram показала, який смачний, королівський обід вона мала. Попросила прихильників на час цієї трапези її не турбувати. На відео показала смачненьку, молоденьку, апетитну картоплю, з оселедцем. Зазначено все у жартівливій формі, але погодьтеся, що такі смаколики наш народ просто обожнює.

“А ще на обід молода картопля й оселедець. Тому, не приходьте сьогодні до мене ніхто. Залиште мене одну”, – розповіла Леся.

Леся Нікітюк похизувалася королівським обідом

Підписники не перестають дивуватися такій простоті уродженки Хмельницького, адже за це її й цінує армія прихильників. Тепер залишилася єдина ціль – знайти гідного кандидата, статного та красивого чоловіка на серце нашої красуні. Відомо, що Леся Іванівна тримає під замком деталі особистого життя, але досі серце зірки залишається вільним.

Користувачі не проти, аби білявка пішла шукати свою долю на проєкт “Холостячка”, але Нікітюк на це публічно відповіді не давала ніякої. Юзери соціальних мереж переконані, що з такою героїнею рейтинги шоу могли б зрости вдвічі.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.