Став популярним блогером: чим займається один із найяскравіших учасників проєкту “МастерШеф” Самвел Адамян

Майже кожного року в ефір телеканалу СТБ виходить кулінарний проєкт "МастерШеф". Він є чудовою платформою для просування молодих кухарів у сфері кулінарії.

Кожен сезон “МастерШеф” демонструє нові обличчя. Кар’єра багатьох учасників стрімко пішла в гору після закінчення проєкту. Дехто рушив навіть трохи далі, й замість роботи на чужій кухні, займається улюбленою справою у власному закладі харчування. Однак є й ті, хто змістив свій фокус на іншу сферу, однак від цього не став менш яскравим учасником.

Одним із кулінарів, який має чи не найбільше фанатську базу є Самвел Адамян. Чоловік брав участь у четвертому сезоні, але пам’ятають про нього і досі.

Як змінилося життя Самвела після “Мастершеф”

Самвел показав надзвичайно класний результат на проєкті. Кулінар-аматор дійшов до трійки найкращих, та дивував Ектора, Миколу Тищенка і Тетяну Литвинову. Втім, на жаль, йому не вдалося вибороти першість. Глядачі запам’ятали Самвела Адамяна завдяки його креативу, артистизму та дотепності. Після закінчення проєкту чоловіка стали запрошувати на різні зйомки. Найчастіше він з’являвся на програмі “Все буде добре” разом з іншим учасником його сезону Євгенієм Поліводою. Разом вони їздили в різні куточки України та розповідали про особливості регіональної кухні.

Самвел і Женя на Все буде добре
Самвел і Женя на Все буде добре

Цікаво, що за деякий час до участі в “МастерШеф”, Самвел створив власний YouTube-канал. На цій платформі він публікував різні відео, у яких розповідав про свої будні. Після проєкту, певна річ, аудиторія блогера збільшилась, а в кадрі час від часу почали з’являтись колеги по зйомкам “МастерШеф”.

Самвел і досі активно розвиває своє дітище. Наразі його канал налічує більше 150 тисяч підписників. Кожного дня він радує прихильників цікавими розважальними роликами про своє життя та життя своєї сім’ї. Попри це, любов до кулінарії у Адамяна нікуди не зникла. Баб більше, у блогера є другий, суто кулінарний канал, де він ділиться цікавими та смачними рецептами. Крім того, він працює оперним співаком в Дніпровському оперному театрі.

Фрагмент з блогу Самвела
Фрагмент з блогу Самвела

Після початку повномасштабної війни Самвел докладав максимум зусиль, щоб допомогти нашим захисникам та захисницям. Разом зі своїми друзями він придбавай продукти, спорядження, одяг, ліки та багато чого іншого для ЗСУ та переселенців. Власне, цим він продовжує займатись і зараз.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.