Королева ночі: Маша Полякова продемонструвала світлину в чорній приталеній сукні і вразила схожістю з мамою

Донька співачки Олі Полякової Маша вразила армію підписників у своїй соціальній мережі новою світлиною. Користувачі запевняють, що дівчина копія зіркової матусі.

Після хейту, бурю невдоволень та гнівних коментарів від попереднього допису 18-річної Марії, цього разу обійшлися від гучних скандалів та образ. Причиною цьому став недолугий підпис під дописом з лайкою. Користувачі запевняють, що такій дівчині говорити нецензурною лексикою недоречно.

Олі Поляковій слово до рота не клади, вона вміло захистить свою доньку навіть, якщо це буде ціною власної репутації. Вона не зважає на думку інших й цьому навчає власних доньок.

Нова світлина викликала ще один привід для обговорень. Маша вразила яскравістю образу, в якому постала на фото. Дівчина в чорній приталеній сукні майстерно позувала на спалах камери. А яскраве, руде волосся додало нотки “вогню” до загального образу. Юзери соціальної мережі вражені, як вона схожа на свою маму.

“Королева ночі;
На 2 фото дуже схожа на маму;
Красива фігура. Стиль супер”, – пишуть підписники.

Справді, риси обличчя відразу говорять, хто мама цієї особистості. Але й сама Маша має свої особливості, які притаманні тільки їй. Звичайно, вона бере приклад зі своїх батьків, адже прагне стати відомою співачкою, як мама, багато заробляти та досягати всіх вершин, як тато.

Маша Полякова
Маша Полякова з мамою Олею Поляковою

Відомо, що наразі наша героїня з сестрою Алісою проживає окремо від батьків в Лондоні. За кордоном зустріла свого бойфренда Артура, якого встигла познайомити зі своїми батьками. Оля прийняла вибір доньки та чудово ставиться до майбутнього зятя. Тато Маші, Вадим Буряковський теж не став заважати молодим людям будувати свої стосунки.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?