Віталій Козловський вперше показав жінку, яку кохає більше життя: красуня з короткою зачіскою, але немолода

Віталій Козловський відомий український співак, який завоював мільйони жіночих сердець крізь свої пісні та кліпи. Але більше творчості, його прихильниць цікавить особисте життя співака.

У Віталія Козловського навіть на інтерв’ю тема стосунків та особистого життя є закритою. В це не через те, що він щось намагається приховати, він просто не любить говорити про своє щастя або нещастя. Річ в тому, що чоловік вважає, що артист має цікавити людей своєю творчістю, а не особистим життям.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Найгучнішим романом Віталія був Роман з Раміною Есхакзай. Вони дійсно зустрічалися довгий час. І справа навіть йшла до весілля, але щось не вийшло і вони розійшлися. До того ж це було дуже гучно. І саме ці відносини Козловського досі обговорюють у мережі.

Цікавість в тому, що після Раміни у Віталія більше не було публічних стосунків, але це не означає, що він весь цей час був та залишається самотнім. Насправді його на раз бачили у реальному житті з дівчатами. Та от хто вони, знає лише сам Віталій.

Проте попри наявність чи відсутність коханої людини у житті Козловського, в нього є жінка, яку він безмежно кохає і готовий заради неї на все. Ця жінка його матуся. І в житті кожного чоловіка мама завжди буде на першому місці. На це не впливає шлюб та діти. Саме тому, ми в життя зустрічаємо багато випадків, коли мами є перепоною для нормальних сімейних стосунків.

Вчора, в Україні відзначали День матері, і в соціальних мережах у зірок можна було побачити фотокартки з мамами. І одним з них став Віталій Козловський. Чоловік показав фотографію зі своєю мамою.

Сторі Козловського
Сторі Козловського

Варто сказати, що мама Козловського виглядає неймовірно, жіночка має коротке волосся та добрі очі. Й до того ж Козловський трохи схожий на свою маму.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.