Володимир Ярославський показав, кому дарує величезні букети білих троянд: це не для Мартиновської

Володимир Ярославський дуже відомий український шеф-кухар, життя якого стало цікавити широку аудиторію завдяки шоу "МастерШеф". Де Володимир вже став незмінним суддею.

Багатьох цікавить доля Ярославського, оскільки він досить видний чоловік. Має почуття гумору та власну харизму, але, як відомо, його серце вже давно вільне, і здається, він не збирається когось туди пускати. Можливо попередній досвід не дає Володимиру змоги підпустити до себе жінку, з якою він би хотів пов’язати життя та побудувати гарні й міцні стосунки. Та відповіді на ці запитання знає лише він сам.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославськ

Але попри його самотність, Ярославському неймовірно часто приписують романтичні відносини з його колегою Ольгою Мартиновською. Адже протягом багатьох років пара суддів демонструє доволі теплі стосунки, які зі сторони здаються зовсім не дружніми, а навпаки.

Та якщо перший час Оля і Володимир взагалі не коментували свої стосунки, хоча пліток вистачало завжди. То зараз вони чітко обмежили для всіх, що між ними лише дружба, та навіть більше, тобто, одне для одного вони рідні люди, як найближчі родичі. Ярославський вже не уявляє свого життя без Мартиновської, саме тому вони не переходять межу у своїх відносинах і цінують присутність у своєму житті. Тож, ті хто не вірить у дружбу між чоловіком і жінкою можуть змінити свою думку з цього приводу.

Коли Ярославський таки погоджується розповідати про своє особисте життя, видно, що це його бентежить, але він вже прийняв той факт, що може залишитися сам, оскільки його життя – це робота. І от саме на неї у чоловіка великі плани, які ніхто не зможе зруйнувати. Володя впевнений, що ще багато чого не зробив в кар’єрі, тому все попереду.

Та нещодавно чоловік виклав пост у соцмережу, де він позує з великим букетом білих троянд, звісно, у багатьох виникає думка, що це для Олі, але не цього разу.

Річ в тому, що букет був куплений для його мами, і саме для неї Володимир намагався обрати ніжні та неймовірно красиві квіти, аби продемонструвати їй свою любов та вдячність за все, що вона для нього робить.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.