“Будуть маленькі Остапчуки”: Катя Полтавська вразила новиною про дату народження дітей від Володимира

Пара Володимира Остапчука і Катерини Полтавської стала дуже популярною й навіть найобговорюванішою в Україні. Саме тому їхні стосунки неймовірно цікавлять широку аудиторію.

Володимир має за плечима два розлучення, і його колишніми обраницями були майже його однолітки. Й можливо саме через це він не зміг втримати обидва шлюби. Адже у Володимира психотип дитини, про це йому розповів його психолог, а він, своєю чергою всім своїм шанувальникам у новому авторському шоу “Мекнув–питайте”.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Якщо перший шлюб Володимира з Оленою Войченко закінчився дуже голосно й навіть брудно, оскільки сама Олена почала відверту війну проти свого екс-чоловіка. Жінка була серйозно налаштована на те, щоб показати “справжнє” обличчя Володимира. Але це не зіпсувало йому кар’єру та навіть не принизило його в очах його прихильників.

А от вже другий шлюб розпався поступово й тихо, тому що вони завжди демонстрували неймовірне щастя та гармонію. А в певний момент свого життя вони просто перестали викладати спільні фото та відео й навіть не вітали одне одного з Днем народження, а у свою річницю весілля Христина оголосила про розлучення. Тож, зараз кожен з них живе своїм життям.

Але після розлучення Остапчук недовго горював і досить швидко закрутив роман з молодою SMM-ницею Катериною Полтавською. З нею чоловік познайомився у соцмережах. Він написав Катерині й вже на другій зустрічі вони з’їхалися та почали жити разом і пізнавати одне одного насправді. Виявилося, що їм неймовірно комфортно разом. Катя робить Володимира краще та спокійніше. А він своєю чергою дарує дівчині турботу й кохання та планує з нею двох дітей.

Відповідь Остапчука
Відповідь Остапчука

Та у пари все вже настільки далеко зайшло, що вони вже готові до дітей. І саме це питання дуже цікавить шанувальників, тому неодноразово на це питання відповідала Полтавська.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Одного разу дівчина відповіла, так: “Вам ПДР сказати?”. Але до цього Катя говорила, що вона вже готова до народження дітей і каже це абсолютно свідомо, бо з Остапчуком вона почувається надійно.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.