Маша Єфросиніна показала, як спілкується з чоловіком, сином та мамою одночасно: всіх розкидало

Марія Єфросиніна відома українська телеведуча, волонтерка й засновниця кількох благодійних фондів. Саме тому Машу поважають в Україні за за її межами, адже людяність завжди цінується.

Маша вже багато років займається благодійністю, вона має як свої фонди, так  є амбасадором різних благодійних фондів. Єфросиніна завжди мала чітку позицію, і ніколи не соромилась її висловлювати. Всі роки своєї популярності, вона фактично розривається між роботою та родиною. Адже для кожної жінки важливо і те, і те і Маша одна з тих, хто змогли поєднати роботу і родину. Виховувати дітей не просто, особливо, коли ти постійно пропадаєш на роботі. Але це не робить її поганою мамою.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Єфросиніна дуже любить всю свою родину та дуже цінує час, який вони проводять разом. Але останній рік розкидав всіх по світу. Марія живе на дві країни Польща та Україна, діти її у Польщі разом з мамою, а чоловік Тимур Хромаєв обороняє нашу країну на фронті.

І родина Маші не єдина в Україні, яка потрапила в таку ситуацію. Звісно це страшно, коли через певні обставини, які тобі непідвладні, твоя родина вимушена жити по різних містах, і навіть країнах. Перший час ведучій було дуже складно тягнути все на собі, адже Тимур міг лише морально підтримати, а жити на щось потрібно. Та ще й морально дуже важко все це переживати. Тому Маша навіть не приховувала образ свого життя в останній час.

Жінка активно відновила свою роботу для Youtube і знімає випуски “Дорослих дівчат”, також не забуває про благодійні проєкти на які збирає кошти. Але робота в Україні, а от діти в Польщі. Тому, днями Єфросиніна показала, як вона одночасно зідзвонюється з сином, мамою і чоловіком Тимур по відеозв’язку.

Сторіс Маші
Сторіс Маші

Виглядає це як сімейне застілля, але вже не в реальному, а у віртуальному вимірі. Це засмучує, але принаймні є хоча б така можливість не втрачати зв’язок та спілкуватися з рідними.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?