Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої доньки: Тільда не схожа на соліста Рамштайну (ФОТО)

Співачка Світлана Лобода рідко показує своїх доньок, особливо молодшу від сторонніх очей, але продемонструвала нову світлину, де видніються риси найменшої Тільди.

Артистка вперше стала мамою у 2011 році. Тоді Всесвіт подарував дівчинку, яку назвала Євангеліною або скорочено Євою. Цікаво, що прізвище дала їй не своє та не колишнього – хореографа Андрія Царя. Наразі в документах 12-річна Єва, зветься Левандовською. Рішення Світлана пояснила досить просто, адже тодішні молоді батьки записали її за прізвищем матері Царя – Інни Левандовської.

Світлана Лобода та Андрій Цар

А далі ще цікавіше. У 2018 році співачка народила свою другу дитину, сестричку старшій доньці. Лобода довго не могла визначитися з ім’ям, але шанувальникам представила її, як Тільда, що згодом виявилося пестивим від Матильда. Біологічного батька публіка не дізналася й зараз, лиш будують з того часу певні теорії.

Зірка неодноразово постила світлини зі старшою, але молодшу ніяк не наважувалася показати користувачам соціальних мереж, мовляв, вона досить в маленькому віці для публічного життя. Наразі бачимо, що музична виконавиця полишила свої забобони й поділилася свіжими кадрами, як виглядає її Тільда.

На світлині двоє сестер з матусею постали поруч та весело проводили час, імовірніше за все, за даними третього й четвертого кадру на риболовлі. Тільда ніжно поцілувала Світлану в щічку та губи, де можна помітити, як за цей час виросла ця крихітка.

Батько Матильди за даними деяких ЗМІ – соліст гурту “Rammstein” Тілль Ліндеманн, мовляв, саме на честь нього вирішила подарувати другій доньці таке незвичне ім’я, яке по звучанню схоже на заявленого батька.

Схожі статті

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?