Після розлучення з багатієм Захуром Камалія вразила новиною: “Таємно вийшла заміж за пакистанську мегазірку”

Не так давно найбагатша співачка України Камалія повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром, але вже з'являються новини про її весілля.

Повномасштабна війна змогла розлучити навіть найміцніші пари. У цьому списку опинилися і Камалія з Мохаммадом Захуром. Так, пара тривалий час приховувала правду, але у своєму інтерв’ю артистка не стримала емоцій, через що журналісти відчули сенсацію і таки мали рацію. Незабаром співачка зробила публічну заяву та зізналася, що розлучається з чоловіком.

Колишній чоловік Камалії Захур повернувся
Камалія вразила новиною про весілля

Зараз мільярдер разом з їхніми доньками проживає у Великобританії у будинку своєї старшої дочки. Тим часом Камелія разом зі своєю матір’ю перебуває у будинку на Київщині. Окрім цього артистка багато подорожує та гастролює. Зокрема, останнім часом вона особливо часто буває в Пакистані.

Камалія вразила новиною про весілля

І ці поїздки принесли їй доволі неочікувані плоди, адже нещодавно її одружили з пакистанською зіркою. Так, Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яка наробила галасу в пресі. Виявляється, журналісти неправильно трактували побачений кадр і вирішили, що артистка вийшла заміж.

Вочевидь вплинув на це наряд артистки, адже вона була одягнена у червоний традиційний пакистанській костюм, який одягається на церемонії укладання шлюбу. Артистка м’яко посміялася над пресою.

Нагадую, що у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром Камалія перебувала останні 20 років. Раніше чоловік не розповідав на широку аудиторію про свою минулу сім’ю, але з початком війни з’ясувалося, що колись він жив з росіянкою. Це неабияк вплинуло на його теперішні стосунки з дружиною, адже під час війни Камалія жорстко критикувала громадян російської федерації.

У артистки зіпсувалися і до того складні відносини з падчеркою Танею і врешті-решт зірка вирішила покинути Лондон та повернутися додому. На даний момент екс-подружжя підтримує зв’язок та проводить разом час заради спільних дочок, які потребують цього. Але шанувальники досі сподіваються, що насправді новина про розлучення була піаром і незабаром пара знову буде разом.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.