Віктор Павлік купив молодій дружині Репяховій перепустку, яку вже забрали – жити без комендантської не вийде

Віктор Павлік народний артист України, якого завжди вважали не лише талановитим, а ще й людяним. Принаймні все своє життя він це демонструє.

Відомо, що Віктор Павлік одружений на молодій жінці, на ім’я Катерина Репяхова. Павліку нині 57 років, а його дружині 28. Звісно, різниця у віці відчувається дуже сильно, проте Катя завжди намагається пожартувати зі свого коханого.

Репяхова з Павліком
Репяхова з Павліком

Для когось їхні стосунки можуть виглядати мило, а для когось не дуже. Проте дівчина має все, про що мріє. Чоловік готовий виконати всі її забаганки. Хоча й сама Катя працює досить не мало. По-перше, вона блогер, по-друге, займається виробництвом дитячого одягу. Тож, з роботою Катерина знайома і продовжує самостійно заробляти на певні бажання.

Але є дещо, що Репяхова може отримати лише завдяки чоловікові. Наприклад, днями Катя виклала у сторіс відео, де вона разом з Віктором їде у заборонений час Південним мостом, яким вже понад рік користуватися категорично не можна. Адже це небезпечно і це військовий об’єкт.

Та здається Каті все одно, адже її чоловік подарував їй перепустку, аби вона могла їздити в будь-який час. Ця новина швидко розлетілась мережею, і на дівчину та співака вилили багато осуду, і варто сказати по справі. Саме тому жінка вирішила виправдатися й водночас образити тих, хто образив її, це вийшло грубо.

“Я не ідеальна, а от всі ви, коментатори бачу, ідеальні. Догодила всій нечисті, яка зараз пише гидоти – нехай на мене, але й на мою дитину. Мені страшно від того, у якому соціумі ми живемо. Скільки злих людей, які, як ті орки, готові зжерти своїх же” – написала Катя.

Сторіс Каті

Та врешті-решт бунт, який піднявся у мережі спрацював. Тому, Репяхова більше не особлива, перепустку забрали. Тож, тепер їздили вночі вона не зможе. Катерині доведеться відчищати своє ім’я в очах підписників та її знайомих.

Схожі статті

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.