Дорослий син Тіни Кароль вперше показав дівчину, яку кохає більше життя: популярна, але немолода красуня

Поп-діва Тіна Кароль – реалізована, сучасна мама, яка намагається надати своєму єдиному сину найкращі умови для гідного життя та подальшого майбутнього.

В соціальних мережах улюбленої виконавиці рідко можна побачити світлини з єдиним сином, бажаним нащадком від коханого чоловіка Євгена Огіра – Веніаміном. Хлопчик живе та вчиться за кордоном, тому спільні фото на просторах Інтернету з’являються не з такою періодичністю, як її одиничні кадри.

Син Тіни Кароль вперше показав дівчину, яку кохає більше життя

Нещодавно, 14 травня вся Україна відсвяткувала пам’ятний день для всіх родин, День матері. Веніамін Огір кохає свою матусю, більше життя, адже саме вона надала йому підтримку, перші настанови, поради та щиро радіє успіхам в навчанні свого найріднішого чоловіка.

Син Тіни Кароль вперше показав дівчину, яку кохає більше життя

Відомо, що з 2013 року співачка сама виховує свого первістка після втрати чоловіка Євгена. Зірка роками не могла оговтатися від такого потрясіння, але саме дитина повертала її до реальності. Веніамін навчається у Великій Британії, в Лондоні, в одній з елітних шкіл Repton Preparatory Scholl.

Дорослий син Тіни Кароль вперше показав дівчину, яку кохає більше життя

На спільних світлинах, підліток вже вищий за маму і стає схожим на свого тата. Користувачі соціальних мереж неодноразово нахвалювали красеня, який згодом зможе заполонити серця багатьох дівчат.

Днями Кароль виступила на пісенному конкурсі “Євробачення-2023” у Великій Британії, тому можна здогадатися, що після концерту відразу прибула до Веніаміна, аби провести з хлопчиком час разом. Він обожнює грати на фортепіано, барабанах, займається фехтуванням та навіть танцює гопак.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.