Як виглядають діти суддів “МастерШеф”: у Ольги Мартиновської донька, а у Тетяни Литвинової син

Для кожної жінки важливо реалізуватися не лише як професіонал, а ще як щаслива дружина і мама. Звісно, важко знайти чоловіка, з яким дійсно можна бути щасливою та мати бажання будувати родину.

Жінка – це в останні роки не лише символ ніжності, любові, а ще й символ неймовірної сили, наснаги, характеру, досягнень. Тому, у нас нині й представлення про свою долю зовсім інше. Раніше жінкам вистачало вдало вийти заміж і народити дитину, адже їх так виховували. А зараз світ змінився, жінки почали боротися за свої права, почали реалізовувати свої бажання й таланти і це чудово, адже світом рухають не лише чоловіки. І від цього він стає багатогранним та цікавим.

Наприклад, Оля Мартиновська, яка вже є незмінною суддею кулінарного шоу “МастерШеф”. Жінка була заміжня, але це не принесло їй щастя. Але від шлюбу Оля має донечку Віруню, яка надихає її на нові звершення. Саме через це Мартиновська не зупиняється у своєму розвитку, Оля не тільки неймовірний шеф, а ще й прекрасна мама, яка готова для своєї Віри на все. Коли щаслива мама, щаслива і дитина. А щоб мама була щаслива їй потрібна або реалізація, або надійне плече поруч і можливість займатися улюбленою справою.

У Олі перший варіант, адже вона сама тягне все на собі, звісно, Олі важко розриватися між донькою і купою роботи, але вона з усім порається. І це заслуговує на увагу.

Ще однією мамою, яка була суддею на “МастерШеф” є Тетяна Литвинова. Щоправда, у Тані вже досить дорослий син, але його також варто виховувати, приділяти йому багато часу, адже мама – це роль на все життя. Коли ти народжуєш дитину, ти маєш розуміти, що від цього вже нікуди не подітися. І Тетяна була готова до цієї ролі, тому виховала дуже гідного сина.

Син Тані Литвинової

Сина Тетяни звуть Володимир, і він зовсім не публічний, проте в мережі можна знайти його фото з зірковою мамою. Син схожий на Тетяну, але сама жінка каже, що характером він пішов не в неї.

Схожі статті

“Зібрала всіх”: 37-річна Анастасія Приходько показала рідкісні кадри з трьома дітьми від різних чоловіків

Співачка Анастасія Приходько не часто балує своїх шанувальників знімками з родиною. Проте, цього разу жінка зробила виняток та показала сімейний відпочинок у горах.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.