“Більше ми не разом”. Анатолій Анатоліч розповів, як розлука вплинула на стосунки з дружиною: зняла обручку

Знаменитий український телеведучий Анатолій Анатоліч вперше розповів, як саме змінилися його стосунки з дружиною Юлою, поки родина знаходилася в розлуці.

Незадовго до війни знаменитий український телеведучий Анатолій Анатоліч став багатодітним батьком. У чоловіка народився син, якого назвали Нілом. Це перший спадкоємець у зірки. До його народження у сім’ї виховувалася лише дві дівчинки.

Анатолій Анатоліч відповів хейтерам
Анатолій Анатоліч розповів про стосунки з дружиною в розлуці

Втім, насолодитися щастям батьківства йому не дало повномасштабне вторгнення. Дружина зірки була забрала дітей та евакуювалася до Франції. Не дивлячись на можливість поїхати разом з нею, Анатолій Анатоліч прийняв рішення залишитися в Київщині, яка на той момент боролася з окупантом.

Анатолій Анатоліч розповів про стосунки з дружиною в розлуці

Родина Анатоліча
Анатолій Анатоліч розповів про стосунки з дружиною в розлуці

Розлука родині далася напрочуд легко. Ба більше, обидва зізнаються, що їхні стосунки лише покращилися, адже розставання дало можливість усвідомити, наскільки вони прив’язані і як сильно сумують один без одного.

Але й не обійшлося без драматичних моментів, адже в якийсь момент дружина Анатолія Анатоліча щиро вважала, що їхнім стосунками настав кінець і через її провину. Справа в тому, що жінка загубила обручку, яку сховала в пісок.

“Я розумів, що мені було-б комфортніше бути з родиною у Франції. Ти розумієш, наскільки тобі погано без своєї родини. Наші стосунки я б сказав так, що стали міцнішими. Подарунки там якісь возив. Я б сказав що це був такий романтичний час”, – зізнається ведучий у шоу “Життя відомих людей”.

Натомість Юла навпаки згадала самий негативний момент, який пережила в евакуації.

“Я ще нікому не казала, але я у Франції загубила свою обручку. В піску. Тому що я ховала її, щоб її не загубити. І так заховала, що загубила. І ми її носимо якось так, з перших днів, коли ми розписалися. І ми розтроїлися. Війна, я загубила обручку. І я сиділа собі думала, що все, більше ми не разом. Але бачите, разом, це все забобонність”

На даний момент жінка разом з дітьми вже повернулася додому і возз’єдналася зі своїм чоловіком. Родина щаслива, міцна і чекає на повернення зіркових друзів зі Сполучених Штатів.

Схожі статті

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?