“Я маю великі зв’язки”: Потап вперше пояснив, чому сидить за кордоном та не поспішає повертатися до України

Знаменитий український продюсер Потап виїхав за кордон ще до початку повномасштабної війни, знаючи про загрозу. На території Батьківщини він пробув недовго і під час війни.

Відомий український продюсер Потап та його дружина Настя Каменських евакуювалися з України ще до початку повномасштабного вторгнення. Станом на 24 лютого зірки перебували в Іспанії. Вже через декілька місяців фанати з нетерпінням чекали, коли подружжя повернеться додому, але цей момент все ніяк не наставав.

Потап вперше пояснив, чому сидить за кордоном

Врешті-решт, в Україні по казалося і Настя Каменських. Але чоловіка поруч з нею не було. Потапенко з’явився в українських ефірах лише через декілька тижнів, пояснюючи, що увесь цей час знаходився в Україні, але через проблеми зі здоров’ям, зокрема параліч обличчя, відпочивав та відновлювався.

Як виглядає син Потапа не від Ірини Горової
Потап вперше пояснив, чому сидить за кордоном

Тим не менш, надовго продюсера не вистачило. Відзнявшись у “Голосі країни” по контракту, він знову виїхав. А після скандалу з піснею про волонтерів взагалі намагається зайвий раз не нагадувати про себе.

Втім, нещодавно Олексій дав ексклюзивне інтерв’ю для платформи ТСН, в якому відповів на питання, чому ж досі перебуває у Європі і чому не повертається на батьківщину. Потапенко запевняє, що також працює на майбутню перемогу України, бере участь у різноманітних благодійних заходах, а також використовує свої зв’язки для збору коштів.

Потап втік з України без Насті Каменських
Потап вперше пояснив, чому сидить за кордоном

“Я не буваю в одному місці. Це пов’язано зі специфікою моєї роботи зараз, – заявив Потап. – В мене дуже великі зв’язки, які я створив за все своє життя. Тому зараз я дістаю гроші і допомогу саме за кордоном”, – сказав знаменитість в своєму новому інтервʼю.

До того ж Потап розвіяв чутки про своє розлучення з Настею Каменських. Після скандалу з екс-підопічною, яка звинуватила його у зрадах, нова хвиля пліток про можливе розставання з головою накрила зіркову пару, а обидва не поспішали розповідати, чи я ж правда.

Втім, користувачі мережі поставилися до цього з долею скептицизму, адже продюсер як ніхто інший знайтися на піарі і міг використовувати дану історію суто для того, щоб залишатися на повістці.

Схожі статті

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?