“Так, ми кохаємо одне одного”: 53-річна Ірина Білик підтвердила чутки про роман з 51-річним Дмитром Коляденком

Знаменита українська співачка Ірина Білик вперше відповіла на запитання журналістів про імовірний роман з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Ірина Білик повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. У екс-пари залишився спільний син Табріз, якого виховує сама співачка. Після цього Ірина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що вже готова шукати нове кохання, а також мріє вийти заміж.

Ірина Білик відповіла, чи дійсно має роман з Дмитром Коляденком

Діма Коляденко та Ірина Білик
Ірина Білик відповіла, чи дійсно має роман з Дмитром Коляденком

Після свого повернення з евакуації Ірина Білик почала інтригувати своїх шанувальників численними фотографіями з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком. Знаменитості багато подорожували і часто ділилися кадрами на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram. Ба більше, екс-пара і обнімалися, і цілувалася і в цілому поводилися, як двійко закоханих.

Ірина Білик відповіла, чи дійсно має роман з Дмитром Коляденком

Нещодавно журналісти програми “Життя відомих людей” поцікавилися у артистки, чи дійсно вона зійшлася з Дмитром, і чи відповідають плітки про їхнє кохання дійсності. Білик відповіла у зручному для себе грайливому тоні, що в них кохання. А от на питання стосовно форми їхнього роману прямо правду розповідати не стала.

“Так, ми кохаємо одне одного. Чи спимо ми разом? Ми вам не розкажемо. Їмо разом й інколи снідаємо. Ми дуже часто зустрічаємося на наших спільних концертах. І я кажу: “Дімко, ти в мене вже в райдері. Тому будемо і відпочивати разом, і спати”, –зізналася виконавиця.

Нагадуємо, що стосунки зірок зруйнувалися 20 років тому, адже саме тоді вони офіційно були подружжям. Розрив був болісним для обох, а потім артисти довго йшли на примирення, долаючи шлях від ненависті до любові. Зараз вже шанувальники помічають, що цілком імовірно, екс-пара намагається відновити свої стосунки, але надає їм абсолютно новий формат, шарм та форму. До речі, саме шлюб з Дмитром був найгучнішим у біографії Ірини. Але не варто випускати із уваги імовірність піару, який влаштовує екс-подружжя.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.