Віктора Павліка покарали за скандальний пост його молодої дружини Репяхової: правоохоронці нагрянули відразу

Нещодавно молода дружина Віктора Павліка знову потрапила у гучний скандал, але на цей раз наповню втягнула у нього свого благовірного. Що сталося і які наслідки?

Ввечері 16 травня Віктор Павлік та його молода дружина Катя Репяхова неабияк оскандалилися через опубліковане відео. Так, на особистій сторінці дівчина в соціальній мережі Instagram з’явився ролик, в якому вона показала, як їде разом з чоловіком південним мостом в Києві. За кадром Катерина заявила, що ця поїздка була подарунком для неї. Але преса та користувачі одразу ж зацікавилися доволі скандальним нюансом: у Віктор Франковича перепустки, якою він хизувався на камеру не повинно було бути.

Віктора Павліка покарали за скандальний пост його дружини

Молода дружина Віктора Павліка показала свій розкішний маєток на тисячу кв метрів
Віктора Павліка покарали за скандальний пост його дружини

Катерина одразу ж видалила оприлюднений компромат, але не встигла зробити це непомітно. Відеоролик одразу ж розлетівся мережею. А зараз блогерка вже активно скаржиться на те, що хейтери не дають її сім’ї спокою.

Не обійшлося і без спілкування з українською поліцією, яка навідалася до Віктора Франковича та вилучила в нього перепустку, що наробила так багато шуму.

Віктора Павліка покарали за скандальний пост його дружини

“Ні обіцянок, ні пробачень. Все сталося само собою. Поліція Києва вилучила спецперепустку у співака Віктора Павліка, який до цього хизувався нею в соцмережах, проїжджаючи один із мостів столиці”

При цьому Катерина говорить про те, що отримує велику кількість як гнівних коментарів та повідомлень, так і певну підтримку від своїх шанувальників, а також близьких людей.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Віктор Павлік не покидав її територію і активно гастролював різними областями. Чоловік бере участь у благодійних заходах та співає у прифронтових зонах. Катерина після 24 лютого декілька разів виїжджала за кордон, але кожного разу підкреслювала, що це було туристичною подорожжю, а не евакуацією.

Війна здебільшого не порушила планів подружжя, хоча і посунула їх на доволі великі терміни. Катерина змогла відкрити свій бізнес, а також придбати розкішну автівку, яку мала отримати набагато раніше. Успіхи молодої дружини Павліка, які вона транслювала під час війни, далеко не всім були до вподоби.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.