Надя Дорофєєва вразила сумою зібраних коштів в американському турі – гідна конкуренція Кароль та Каменських

Українська співачка Надя Дорофєєва активно вносить зібрані кошти на потреби країни, аби наблизити її до перемоги. Розповіла, якою сумою володіє після туру в Америці.

Після 24 лютого українські зірки активізувалися на своєму так званому полі бою, щоб і свої сили направити на перемогу, яку неодмінно здобудемо. Хтось влаштовує благодійні концерти країнами світу, хтось волонтерить, а деякі працюють на інформаційному фронті, щоб ми знали найсвіжішу та найактуальнішу інформацію.

Популярна музична виконавиця Надя Дорофєєва приємно вразила своїх фанів благодійними концертами та сумою коштів, які їй вдається збирати завдяки своєму таланту. Без відпочинку, нормального сну та часу проведеного з коханим – все заради грошей, які неабияк допоможуть нашим хлопцям.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва вразила сумою зібраних коштів в американському турі

Так, у своєму Instagram, в новому дописі зірка поділилася, як пройшов її співочий тур “Сенси”, загальною сумою, яку зібрала, а також повідомила, на що й кому вони будуть відправлені. Не приховує своєї втомленості після такої кількості концертів.

“Мій перший сольний американський тур. Зараз – півтори години без сну, скоро Варшава. Так, дуже втомлена, але є результат. Ми зібрали 1 000 000 гривень! І це тільки середина туру. Половина суми перерахована на реабілітацію та протезування нашим військових, 500 тисяч – йде на допомогу ЗСУ. І це надихає мене ще наполегливіше працювати, щоб приносити користь своїй країні”, – поділилася Дорофєєва.

Така колосальна праця дійсно гідна поваги від українського народу. Коли кожен свідомий громадянин буде допомагати навіть мінімальною сумою або речами для постраждалих  – серед нас пануватиме ще більше об’єднаності проти ворога.

Схожі статті

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.