Влад Яма після втечі у США переодягся в жінку, але це йому не допомогло: “Провтикав свій шанс”

Хореограф, танцівник Влад Яма в образі жінки продемонстрував свою грацію та правдоподібність образу. Проте навіть така трансформація зовнішності не допомогла зірці потрапити на"Євробачення-2023".

Хейт та невдоволення від втечі Влада Ями за кордон заполонили всю мережу. Адаптуватися не допомагають навіть кошти, які танцівник надсилає на допомогу ЗСУ. А дописи з підтримкою Україні, набирають більше обурень від українців. Мовляв, що Влад сидить в безпеці, коли молоді чоловіки мужньо боронять нашу країну.

Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон
Влад Яма

На новій світлині, яку хореограф опублікував в Insta-Stories показав, якою шикарною дівчиною зміг би бути, аби не народився чоловіком. Яскравий макіяж з довгими віями, нафарбованими очима та губами, але для ще більшої правдоподібності не вистачає позбутися фірмової бороди. Імовірніше за все, Влад в саркастичній формі хотів потрапити на Євробачення, як колись це зробила жінка з бородою – Кончіта Вурст, який насправді чоловік.

“Коли зрозумів, що провтикав свій шанс на Євробачення”, – підписав світлину Влад Яма.

Влад Яма після втечі у США переодягся в жінку, але це йому не допомогло

До речі, танцівник вдало підмітив, адже жіночий облік в рисах чоловіка призвів фурор на Євробаченні у 2014 році, адже Кончіта Вурст здобула таки перемогу для Австрії. Довге волосся, макіяж та вдало підібрана сукня – стали того часу родзинкою.

Кончіта Вурст на Євробаченні-2014

Нагадаємо, що Влад Яма зізнався, що покинув країну на початку війни з дружиною Ліліаною та сином в США, коли виїзд чоловікам з України був незаборонений. Продюсер Ігор Кондратюк висловив свою думку з приводу цього. Він вважає, що насправді зірку є, за що поважати, але не думає, що його поява на фронті принесе багато користі.

Схожі статті