Ольга Сумська вперше показала свою молодшу сестру: всі думали, що у неї є тільки старша Наталія Сумська

Ольга Сумська відома українська акторка, яка завоювала народну любов та визнання ще у свої 18 років, коли зіграла роль легендарної Роксолани.

Сумська дуже талановита акторка, яка може перевтілюватися в різні ролі й приміряти на себе різноманітні амплуа. Адже з кожною своєю роллю вона порається неймовірно гарно. Саме тому з нею люблять працювати режисери і продюсери. А також молоді актори, бо вона може чомусь навчити, підказати та скорегувати, якщо щось йде не так.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Крім того, що Оля є відмінним професіоналом, вона ще й досить гарна та чуйна людина, чия думка цікавить багатьох. Відверто кажучи, Сумська є авторитетом для багатьох, бо її думки завжди глибокі, правильні та дуже логічні. Тобто, Ольга може вести за собою і навіть сама того не помічає.

Та можливо такі якості жінка придбала у своєї родини, адже її мама, тато й старша сестра люди з сильним характером та волею. І сама акторка також має характерність, яку вміє проявляти. Жінка завжди за справедливість. Вона любить відстоювати правду й завжди готова відповідати за свої слова.

Саме тому її часто кличуть на різні передачі в ролі експерта або просто коментатора. Так, днями Ольга з’явилася на новому шоу каналу 1+1 “Говорить вся країна”. Олю запросили якраз у ролі неупередженого експерта, аби вона оцінила ситуацію з боку сторонньої людини.

Так, Ольга вже після випуску виклала у свій інстаграм фото з жінкою, на ім’я Тетяна, яку ніжно назвала своєю молодшою сестрою. Звісно, не рідною. Та певно, за якимись факторами жінки зійшлися й відчули гарний ментальний зв’язок.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

А от рідна сестра у Сумської є лише одна, і вона старша. це відома народна акторка Наталя Сумська, яку в Україні знає кожен другий.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.